Het Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Bij ons leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van management, sport, coaching, fotografie, beauty, etc. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren!

Professioneel opleidingsaanbod!

Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Missie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs faciliteert jouw kennisverruiming en zelfontwikkeling, met een toegankelijke en betrouwbare aanpak. Je wordt doelgericht begeleid om het optimale uit jouw opleiding en professionele carrière te halen. Altijd en overal, want op afstand studeren is bovenal flexibel.

Visie

Om je professionele groei te ondersteunen en begeleiden kies je uit een ruim aanbod van praktijkgerichte cursussen om zelfstandig, samen met een persoonlijke online docent en de mogelijkheid tot een stage, de nodige ervaring op te doen en van je droomjob meteen realiteit te maken!

Ontstaan van

Het begon allemaal...

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen op afstand, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag de dag.

Dit vertaalt zich verder naar meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten wereldwijd.

We zijn geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving.

Centrum voor Afstandsonderwijs is zo momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Op die manier maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en een betere toekomst voor iedereen mogelijk!

Belenus Group

Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.