Nieuws, Acties & Vacatures

Eng Docenten

Wanted: 100 Engelstalige docenten

Het CVA is al jaren de belangrijkste opleidingsverstrekker op vlak van afstandsonderwijs in de Benelux. Om haar studenten wereldwijd nog beter van dienst te zijn, startte het CVA met Engelstalige thuisstudies.

Daarom zijn we momenteel op zoek naar Engelstalige docenten die dit samen met ons het Centre for Distance Learning tot een succes zullen maken! Klik hier om alle vacatures te bekijken.

Wie zoeken we?

Als docent heb je meerdere jaren ervaring in jouw vakgebied als zelfstandige. Je vakkennis kan je moeiteloos omvormen tot een boeiende cursus boordevol tips en tricks voor je studenten. Je beschikt daarnaast over de nodige didactische kwaliteiten als lesgever. Uiteraard ben je perfect Engelstalig.

Wat bieden we?

Als freelance docent kan je rekenen op een interessante verloning. Bovendien werk je van thuis uit wanneer het jou het beste past. Een job als docent is dus perfect te combineren met je andere (zelfstandige) activiteiten. Ben jij één van die 100 Engelstalige topdocenten waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan online via:

www.cdlrecruits.eu

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!