Voordelig en flexibel studeren

Bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan jóu aanpast. Zo is je opleiding prima te combineren met je huidige job en je familiale situatie. Je kan dus thuis studeren op je eigen tempo en toch blijven werken.

Hoogste kwaliteit tegen lage prijzen

Wie studeert aan CVA, doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel wat opleidingen aan zeer scherpe prijzen aanbieden. Wanneer je onze opleidingen vergelijkt met andere opleidingsverstrekkers zal je zien dat onze school CVA er in slaagt om betere kwaliteit te bieden tegen een veel lagere prijs. Dit heeft voornamelijk te maken met de efficiëntie van onze organisatie en de goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Het team van zeer gemotiveerde docenten en het steeds groeiende aanbod aan nieuwe opleidingen zijn sterke troeven van onze school. Het is daarnaast vooral de mond-aan-mond-reclame die er voor zorgt dat elk jaar opnieuw ons leerlingenaantal stijgt. Zo kunnen we jullie jaar na jaar onze cursussen nog voordeliger aanbieden.

Tal van financiële voordelen

Bovenop het lage cursusgeld, kan je bij het CVA ook genieten van tal van financiële voordelen, zodat je zo snel mogelijk met jouw opleiding kan starten! Alle opties vind je hieronder terug.

[fancy_header variation=”blue”]Ondernemerskorting: 30% korting op bedrijfsbeheer[/fancy_header]

Het CVA is een echte ondernemersschool. We vinden het dan ook enorm belangrijk om startende ondernemers een extra duwtje in de rug te geven. Om in België te starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep, heb je het verplichte attest bedrijfsbeheer nodig. Daarom krijgt elke student die zich inschrijft voor eender welke thuisstudie de mogelijkheid om deze te combineren met de thuisstudie bedrijfsbeheer aan €99. Een korting van maar liefst 30%. Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst!

Je kan volledig zelf kiezen met welke thuisstudie je de cursus bedrijfsbeheer combineert. Een mogelijk voorbeeld is:

Je eigen juwelenzaak: Opleiding Juwelenontwerper + Bedrijfsbeheer

Normale prijs: €190 + €198= €388
Actieprijs: €190 + €99 = €289!

Inschrijven voor deze optie kan via het inschrijvingsformulier.

[fancy_header variation=”blue”]Combineer cursussen en creëer een voordelig opleidingspakket op maat[/fancy_header]

Het unieke aan de werkwijze van het Centrum Voor Afstandsonderwijs is dat je je opleidingspakket volledig zelf kan samenstellen. Wil je bijvoorbeeld graag een allround administratief bediende worden? Dan kan je kiezen voor de opleidingen administratief bediende, Excel en Frans. Of wil je professioneel voedingsadvies geven? Dan is een combinatie van de opleidingen afslankingsconsulent, sportvoedingsconsulent en kindervoedingsconsulent ideaal voor jou. Je kan met andere woorden een studietraject volgen dat volledig aan jouw wensen en talenten voldoet. Je kan zelf kiezen welke thuisstudies je met elkaar combineert. Onze professionele opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar om je te adviseren, zodat je voor de cursussen kiest die het beste bij jou passen.

Bovendien kan je genieten van een mooie korting als je tegelijkertijd inschrijft voor drie of meer cursussen. Zo krijg je op de tweede cursus 10% korting en vanaf de derde cursus 20% korting! Wens je een studietraject op maat te volgen? Contacteer dan zeker één van onze opleidingsconsulenten via info@thuisstudie.be voor meer informatie of een persoonlijke afspraak op één van onze campussen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

[fancy_header variation=”blue”]Start je eigen webshop met 30% korting[/fancy_header]

Zoals je al kon lezen, is het één van onze missies om startende ondernemers te helpen bij het opstarten van hun eigen zaak. Met de digitalisering van onze maatschappij kiezen steeds meer mensen ervoor om hun producten te verkopen via een eigen webshop. E-commerce is dan ook een echte booming business!

Om deze ‘e-ondernemers’ te ondersteunen, krijgt elke student die zich inschrijft voor eender welke thuisstudie in combinatie met de thuisstudie ‘Eigen Webshop’, deze laatste aan €154 in plaats van €220. Een mooie korting van 30% dus! Bovendien kan je volledig zelf kiezen met welke thuisstudie je de cursus ‘Eigen Webshop’ combineert. Een mogelijk voorbeeld is:

Je eigen juwelen-webshop: Opleiding Juwelenontwerper + ‘Eigen Webshop’

Normale prijs: €190 + €220= €410
Actieprijs: €190 + €154= €344!

Inschrijven voor deze optie kan via het inschrijvingsformulier.

[fancy_header variation=”blue”]Gezinsstuderen: samen goedkoper dezelfde opleiding volgen[/fancy_header]

Een opleiding volgen is leuk, maar een opleiding volgen samen met je partner of een familielid is des te leuker! Je kan elkaar immers helpen bij het studeren, samen de oefeningen maken of discussiëren over een bepaald onderwerp. Daarom biedt het Centrum Voor Afstandsonderwijs een unieke formule voor wie dezelfde opleiding wil volgen met bijvoorbeeld zijn of haar partner, broer of zus: het Gezinsstuderen. Wanneer je met iemand onder hetzelfde dak woont, kan de tweede persoon samen met jou studeren en mee het examen komen afleggen voor slechts 99 euro extra. Zo motiveer je elkaar en haal je met z’n tweeën een waardevol diploma!

Een mogelijk voorbeeld is: Jan Janssens volgt samen met zijn vriendin de cursus personal coach:

Normale prijs: €272 + €272= €544
Actieprijs: €272 + €99= € 371!

Heb je interesse in deze unieke vorm van gezinsstuderen? Contacteer dan zeker één van onze opleidingsconsulenten via info@thuisstudie.be voor meer informatie of een persoonlijke afspraak op één van onze campussen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.