Vacature Trainingsmanager


Vacature Trainingsmanager (/opleidingsverantwoordelijke) te Antwerpen


Wie zijn wij?

Voor Centrum voor Avondonderwijs vzw, een zusterbedrijf van Ondernemersschool, zijn wij op zoek naar een Trainingsmanager voor het kantoor te Antwerpen. Centrum voor Avondonderwijs, de belangrijkste opleidingsverstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen, met een aanbod van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden. Na afloop van een cursus kunnen onze studenten meteen aan de slag als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Jouw uitdaging:

Als Trainingsmanager (/opleidingsverantwoordelijke) sta je mee in voor de dagelijkse werking, ontwikkeling en beheer van het opleidingsaanbod van Centrum voor Avondonderwijs. Daarnaast zorg je ook voor de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en werk je mee aan de continue groei van deze unit.

Concreet betekent dit dat je docenten zoekt en aanwerft, nieuwe opleidingen ontwikkelt en op zoek gaat naar interessante opleidingslocaties. Daarnaast hou je ervan cursusplanningen op te zetten en ervoor te zorgen dat ze vlekkeloos worden uitgevoerd. Ook draag je zorg voor de administratieve kant van het verhaal als het opvolgen en afhandelen van contracten, facturen en beoordelingen. Tot slot sta je mee in voor de ontwikkeling en de kwaliteit van het cursusmateriaal en de gegevens op de website, dé informatiebron voor toekomstige studenten. Kortom, je houdt er niet van ter plaatste te blijven trappelen, maar bent sterk op verbetering en groei gericht.

Onontbeerlijk in deze functie zijn een groot organisatietalent, ervaring met het aanwerven en motiveren van mensen en de nodige commerciële feeling.

Jouw uitvalsbasis is ons kantoor in hartje Antwerpen.

Jouw Profiel:

  • Je beschikt bij voorkeur over een eerste werkervaring; ervaring in de opleidingswereld is een plus.
  • Je bent tweetalig en hebt dus een perfecte kennis van het Nederlands.
  • Je bent heel hands-on, steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een echte “do – mentaliteit”.
  • Je bent flexibel en bereid je tussen onze verschillende locaties te verplaatsen.
  • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent bereid om in de avonduren en in het weekend een permanentielijn te bemannen.
  • Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt.
  • Je hebt een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden je:

Centrum voor Avondonderwijs is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?


Stuur je cv en motivatiebrief naar evbo@centrumvooravondonderwijs.be t.a.v. Eva Bollansée.

Share This Article If You Liked It :)