Vacature Opleidingsmanager

Vacature Opleidingsmanager

 

Wie zijn wij?

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, is op zoek naar een enthousiaste Opleidingsmanager. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is veruit de belangrijkste opleidingsverstrekker voor afstandsonderwijs in Vlaanderen, met een aanbod van meer dan 250 opleidingen voor professionele doeleinden. Wie een diploma of attest aan onze school behaalt, kan meteen aan de slag als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Jouw uitdaging:

Als opleidingsmanager sta je mee in voor de dagelijkse werking en de ontwikkeling van de school en het uitbreiden en managen van ons docententeam. Daarnaast doe je ook aan productontwikkeling en zorg je dat er binnen jouw thema’s steeds nieuwe opleidingen in de markt worden gezet.

Concreet betekent dit dat je in samenwerking met een van onze opleidingsconsulenten jouw eigen docentenportefeuille uitbouwt en beheert. Aan de hand van de nodige instroom aan kandidaten, zal jij de beste docenten aan onze school weten te verbinden. Je zorgt voor de nodige (didactische) screening van hun lesmateriaal en biedt de nodige ondersteuning vóór, tijdens en na het schrijven van hun cursus (gericht op afstandsleren). Verder geef je ook de nodige ondersteuning bij het gebruik en het invullen van het online leerplatform. Zo zorgen we ervoor dat elke student de optimale leerervaring heeft.

Uiteraard hou je ook voeling met de dagelijkse werking en praktijk. Zo sta je garant dat elke student correct wordt verder geholpen met zijn / haar praktische vragen. Bovendien geef je de nodige ondersteuning als het contact tussen docent en student niet optimaal loopt. Kortom, je bent een echte doener met een neus voor continue verbetering.

Onontbeerlijk in deze functie zijn de nodige flexibiliteit, ervaring met het aanwerven en motiveren van mensen en een hands-on mentaliteit. Jij bent het type dat dingen van mensen gedaan krijgt!

Jouw uitvalsbasis is ons kantoor in hartje Antwerpen. Daarnaast werk je 1 dag per week vanuit onze locatie in Gent of Hasselt.

Jouw Profiel:

  • Je bent een heel hands-on, steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een echte “do – mentaliteit”.
  • Je bent overtuigend en je bent het type dat dingen van anderen gedaan krijgt.
  • Kennis van didactiek is een plus.
  • Je bent flexibel ingesteld en je bent bereid je tussen onze verschillende locaties te verplaatsen.
  • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent bereid om in de avonduren en in het weekend afwisselend met jouw collega’s een permanentielijn te bemannen.
  • Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt.
  • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en je wil je volledig inzetten om van jouw job een succes te maken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden je:

Centrum voor Afstandsonderwijs is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar sofie@ondernemersschool.nl t.a.v. Sofie Van Wesepoel.

Share This Article If You Liked It :)