Vacature Medewerker Live Chat

Vacature: medewerker ‘live chat’ m/v

Wie zijn wij?

Voor Centrum voor Avondonderwijs vzw, een zusterbedrijf van Ondernemersschool, zijn wij voor het kantoor te Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde Chatmedewerker (m/v). Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Functieomschrijving:

Als opleidingsadviseur (chat) ben jij het eerste aanspreekpunt van de school en geef je studenten advies over onze opleidingen. Je hebt direct klantencontact, hetzij face-to-face, via e-mail en telefoon. Het grootste deel van je tijd besteed je echter aan live chat op onze site, waarmee je gericht en snel de vragen van mensen beantwoordt. Het uitgangspunt? De student altijd op de best mogelijke manier service verlenen en maximale verkoop genereren. Jij beschikt over een grote dosis commerciële feeling. Een perfecte kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven, is m.a.w. onontbeerlijk in deze functie. Daarnaast ben je klantvriendelijk, vlot in de omgang en beschik je over de nodige overtuigingskracht.

Jouw profiel:

Je combineert een groot empathisch vermogen en kan je perfect verplaatsen in de leefwereld van onze studenten. Je werkt punctueel en hebt goed ontwikkelde commerciële vaardigheden. Je hebt ervaring met het werken met een CRM-systeem. Je kan een overtuigende mail schrijven, uiteraard foutloos. Je bent klantgericht en houdt ervan om mensen te adviseren in de keuze van de opleiding die het beste bij hen past. Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring als cliënt service medewerker.

Ons aanbod:

Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Centrum voor Avondonderwijs vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf. Bij voorkeur werk je van maandag tot vrijdag, telkens van 09u tot 13u, of van 18u tot 22u.

Interesse?

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar evbo@centrumvooravondonderwijs.be t.a.v. Eva Bollansée.

Share This Article If You Liked It :)