Vacature Franstalig Medewerker Live Chat/Opleidingsadviseur

Vacature: Franstalig m/v medewerker ‘live chat’/opleidingsadviseur

Wie zijn wij?

Ondernemersschool BV is één van de grootste opleidingsbedrijven van de Benelux en biedt een ruime keuze van meer dan 300 thuisstudies in verschillende talen, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Wij zoeken:

Centre de Formation à Distance, onderdeel van Ondernemersschool BV, is voor haar kantoor in Antwerpen voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een deeltijdse Franstalige m/v medewerker ‘live chat’/opleidingsadviseur.

Jouw profiel:

Als medewerker ‘live chat’/opleidingsadviseur beschik je over een portie commerciële feeling en een groot empathisch vermogen. Je kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Cruciaal is dat je snel kan denken en typen, onontbeerlijk om je chat-functie op een succesvolle manier uit te voeren. Je schrijft uiteraard foutloos. Aangezien je onze Franstalige studenten te woord zal staan, ben je perfect Franstalig, zowel geschreven als gesproken.

Jouw werkuren:

Je krijgt een deeltijds contract, waarbij je van maandag tot en met vrijdag werkt, en dit van 17u tot 21u.

Ons aanbod:

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf, waar je in jouw team meteen impact zal hebben op het bedrijfsresultaat. Je komt terecht in een systeem met heel veel structuur, gericht op efficiëntie en groei. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de resultaten van het bedrijf.

Interesse?

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@thuisstudie.be

Share This Article If You Liked It :)