Vacature Customer Service Medewerker


Collega gezocht! Customer Service medewerker/Opleidingsconsulent(e)
(Gent – Brugge)

Wie zijn wij?

Voor Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, een zusterbedrijf van Ondernemersschool, zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is de belangrijkste verstrekker voor avondlessen in het beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland en biedt een ruime keuze van meer dan 300 klassikale opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Jouw uitdaging:

Als opleidingsconsulent ben jij het eerste aanspreekpunt en geef je studenten het juiste advies over onze opleidingen. Je hebt direct klantencontact, zowel face-to-face, als via e-mail, telefoon en chat. Daarnaast verwerk je gegevens, zoals inschrijvingen, facturen en overige studentenadministratie. Een perfecte beheersing van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven, is dus onontbeerlijk in deze functie. Daarnaast ben je klantvriendelijk, vlot in de omgang en beschik je over de nodige overtuigingskracht.

Op termijn groei je uit tot vast aanspreekpunt en verantwoordelijke voor onze locaties in Gent en Brugge. Je zorgt ervoor dat al onze opleidingen van a tot z vlekkeloos verlopen: je ontvangt docenten en studenten, zorgt ervoor dat het lokaal in orde is, etc. Kortom, je houdt in alle omstandigheden het hoofd koel en schrikt niet terug de handen uit de mouwen te steken.

Tijdens de initiële inwerkingsperiode verwachten we graag op onze hoofdcampus in Antwerpen waar je het reilen en zeilen van de school onder de knie zal krijgen en zal worden opgeleid. Daarna is jouw uitvalsbasis in eerste instantie onze locatie te Gent, en zal je ook enkele dagen per week worden ingezet om onze locatie in Brugge te bemannen.

Jouw Profiel:

Als opleidingsconsulent(e) beschik je over een portie commerciële feeling en een groot empathisch vermogen. Je kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige.

Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid. Je gaat graag met mensen om. Je bent een teamplayer. Onontbeerlijk in deze functie is bovendien een scherpe pen.

Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt.

Onontbeerlijk in deze functie zijn een groot organisatietalent en de nodige commerciële feeling. Je beschikt ook over de nodige stressbestendigheid en maturiteit om de dagelijkse werking van onze campussen te Gent en Brugge te garanderen.

Wij bieden je:

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf, waar je in jouw team meteen impact zal hebben op het bedrijfsresultaat. Je komt terecht in een systeem met heel veel structuur, gericht op efficiëntie en groei. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de resultaten van het bedrijf.

Interesse?


Stuur je cv en motivatiebrief naar evbo@centrumvooravondonderwijs.be t.a.v. Eva Bollansée.

Share This Article If You Liked It :)