Vacature Copywriter


Collega gezocht! Copywriter (Uitvalsbasis Antwerpen)

Wie zijn wij?

Voor Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, een zusterbedrijf van Ondernemersschool, zijn wij op zoek naar een Copywriter voor het kantoor te Antwerpen. Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is de belangrijkste verstrekker voor avondlessen in het beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland en biedt een ruime keuze van meer dan 300 klassikale opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Jouw uitdaging:

Als copywriter schrijf jij wervende teksten die verkopen en goesting doen krijgen om aan onze school les te volgen. Dit kunnen zowel webteksten, blogs, brochures als advertenties zijn. Je beschikt dus over een scherpe, veelzijdige pen, en je schrijft uiteraard foutloos. We gebruiken jouw teksten vervolgens op onze websites of sturen deze uit via e-mail.

Daarnaast schrijf je ook promotionele teksten en advertenties voor onze Adwords-campagnes. Je draagt er mee zorg voor dat de teksten in de door jou toegewezen account up-to-date, fris en wervend blijven.

Jouw Profiel:

Naast een portie commerciële feeling beschik je over een groot empathisch vermogen, en kan je je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid.

Onontbeerlijk in deze functie is een scherpe pen. Je schrijft aanstekelijke, wervende (online) teksten. Je hecht naast de inhoud ook belang aan de vormgeving van je teksten.

Ervaring met het tekstueel voeden en het beheer van een (grote) Adwords-account is een pluspunt. Evenals kennis van HTML of WordPress.

Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt. Je hebt een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken.

Wij bieden je:

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?


Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@centrumvooravondonderwijs.be

Share This Article If You Liked It :)