Nieuws, Acties & Vacatures

Stijl

Maak kennis met de docente stijl.

Beste student,

Ik ben docente Ilse Van der Schraelen. Van opleiding ben ik handelsingenieur en tegenwoordig heb ik mijn eigen succesvolle kledingzaak Daphne Fashion. Als gediplomeerd stijl-, kleur-, en imagoconsulente geef ik daar ook stijl- en kleuradvies. Ik adviseer mijn klanten welke stijl en kleur het beste bij hen past, welke accessoires hen staan en welke make-up hen doet stralen. Ook bij elke kledingaankoop krijgen klanten dit advies. Naast deze activiteiten doceer ik ook verschillende cursussen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. Mijn jarenlange opgebouwde kennis en ervaring heb ik nu speciaal voor jou samengevat in een boeiende thuisstudie kleurenconsulent!

Stijl is bijzonder uitgebreid. Het is bijvoorbeeld meer dan mode. De laatste nieuwe modetrend kan erg mooi zijn voor de ene persoon, maar minder mooi voor een andere. Ieder individu heeft immers een andere lichaamsbouw, een ander gelaat, is een ander kleurtype…. Er zijn ontzettend veel factoren die een stijl bepalen! Stijl is echt iets heel persoonlijks. Het komt er dan ook op aan om een unieke en gepaste stijl voor jezelf en je klanten te creëren.

Hoofddoel bij het creëren van een juiste stijl, is het bereiken van harmonie. Net zoals er een wisselwerking bestaat tussen een gelaat en de kleuren van iemands kleding, zo is er een wisselwerking tussen de kleding en het lichaam. Die wisselwerking dient harmonieus te zijn. Hoe meer harmonie, hoe sterker je naar voren komt. Hoe meer harmonie, hoe slanker je eruit ziet.

Stijlvolle groeten,

Je docente, Ilse Van der Schraelen
Professioneel stijl-, kleur-, en imagoconsulente

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!