Hoe werken onze thuisstudies?

Onze thuisstudies bieden jou de ultieme flexibiliteit tussen je opleiding enerzijds, en je gezin, hobby's of huidig werk anderzijds. Door te kiezen voor een cursus via afstandsonderwijs studeer jij van thuis uit, of vanop een andere locatie van jouwkeuze, deel jij zelf jouw agenda in en maak jij gebruik van persoonlijke begeleiding van je docent via onze eCampus. Daarnaast krijg je via dit platform ook toegang tot online oefeningen en extra lesmateriaal in de vorm van video's en andere media. Zo zet jij jouw cursus helemaal naar jouw eigen hand.

Evi toont je in dit filmpje graag haar ervaring met afstandsonderwijs en haar cursus Social Media Marketing. Met behulp van onze school is zij erin geslaagd haar diploma te behalen en een nieuwe carrière te starten. Hoe dat in zijn werk ging? Dat legt ze je stap voor stap uit!


In 8 stappen richting succes

Stap 1: Kies uit meer dan 350 thuiscursussen

KIES JE CURSUS

Stap 2: Download een proefles en krijg persoonlijk advies

download je PROEFHOOFDSTUK

Stap 3: Schrijf je online in en ontvang je fysieke cursus

SCHRIJf je in

Stap 4: Studeer je cursus en stel vragen aan je docent

KRIJG BEGELEIDING VAN JE DOCENT

Stap 5: Ontdek al het extra studiemateriaal op onze eCampus

download de ECAMPUS app

Stap 6: Leg zelfverzekerd online examen af

LEG EXAMEN AF

Stap 7: Behaal met trots je diploma

BEHAAL JE DIPLOMA

Stap 8: Start je nieuwe carrière

START je carrière

Klaar voor de toekomst met Virtual Classes?


Zin in een klassikale opleiding vanuit je zetel? Vanaf nu volg je ze waar en wanneer je wil via Zoom. De interactieve lessen combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen. Het een-op-eencontact met jouw docent zorgt ervoor dat je de stof erg goed leert beheersen. Daarnaast zijn de lessen inhoudelijk gelijk aan de praktijkgerichte groepslessen. Een win-winsisituatie dus. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

kies je VIRTUAL


Liever samen op locatie in groep studeren?


Om de do's en don'ts van een bepaald vak snel en efficiënt onder de knie te krijgen, kiezen studenten vaak voor groepslessen. De dynamiek tussen de docent en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking. Klinkt goed? Ontdek dan onze groepslessen!

De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs. De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs.

KIES JE GROEPSLESinterestsCarouselHeader