Wetgeving & Recht/Fiscaal recht

Fiscaal recht

Graag de fiscale wetgeving vanbinnen en vanbuiten kennen? En zo een nog betere boekhouder, notarieel medewerker of zelfstandige worden? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou.

leer van echte experts

combineer theorie en praktijk

behaal je waardevolle diploma

ontdek de online leeromgeving

krijg up to date les

studeer waar en wanneer je wil

volg nu ook online les

start meteen je eigen zaak

volg les in jouw buurt

oefen meteen in de les

word expert in geld


allCoursesWithinSubtheme Fiscaal recht

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfsbeheer en start meteen als Entrepreneur.

Opleidingen fiscaal recht

Boekhouden Basis

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Basis Boekhouden en lanceer je carrière als Boekhouder.

availableVia

Opleidingen fiscaal recht

Boekhouden Gevorderden

Boekhouden Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Boekhouden Gevorderden.

availableVia

Opleidingen fiscaal recht

Boekhoudkantoor medewerker

Boekhoudkantoor medewerker, cpProfessionWithFuture

Wil jij weten hoe je een slim systeem in je boekhouding integreert?

availableVia

Opleidingen fiscaal recht

Notarieel Medewerker

Notarieel Medewerker, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Assistent Notaris en word een krak in je vak als Notarieel Medewerker.

availableVia

Opleidingen fiscaal recht

Sociaal en Fiscaal Recht TSO

Sociaal en Fiscaal Recht TSO, versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Sociaal en Fiscaal Recht TSO.

availableVia


beSureOfYourFuture

Boekhouden, notarieel werk en fiscaliteit gaan hand in hand. Onze school staat voor je klaar. Wij geven je alle tools om ervoor te zorgen dat je financieel gezond blijft, zodat jij je zorgeloos kan focussen op je carrière. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich in afstandsonderwijs in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch wat stappen kunnen maken. We ontdekten dat we recht hadden op verschillende voordelen waardoor onze nieuwe collega zichzelf al meteen terugbetaalde. Een goede boekhouder die up-to-date is met de nieuwste fiscale wetgeving is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Opleidingen fiscaal recht

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je doorheen de fiscale wetgeving navigeert? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou. Een diploma als expert in financiën brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven?

Fiscaal recht, hundredPercentOfTheTime

Ook de financiële sector en boekhouden hebben de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedereen die met fiscaliteit bezig is, bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op een expert. De wetgeving en de financiële wereld verandert aan een sneltempo. Jij houdt die veranderingen bij en zoekt uit hoe je het verschil kan blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming ben jij een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Van scholieren tot ondernemers, boekhouden ligt iedereen. We merken dat een diploma boekhouden nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.