Strafrecht

Wil jij graag aan de slag bij de politie of een beveiligingsfirma? Of expert worden in criminologie en cybercrime? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou.

volg les in jouw buurt

leer van experts strafrecht

krijg praktijkgericht les

studeer waar en wanneer je wil

ontdek de online leeromgeving

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

volg nu ook online les

erkende opleidingen

bouw meteen een netwerk uit


allCoursesWithinSubtheme Strafrecht

Opleidingen strafrecht

Burgerlijk en Handelsrecht

Burgerlijk en Handelsrecht, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding en start meteen als Juridisch Specialist.

availableVia

Opleidingen strafrecht

Criminologie

Criminologie, van crime scene tot rechtbank

Ga voor de studie Criminologie en lanceer je carrière als Criminoloog.

availableVia

Opleidingen strafrecht

Cyber Crime Specialist

Cyber Crime Specialist, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding cybersecurity en start meteen als Netwerkbeveiliger.

availableVia


beSureOfYourFuture

Deze opleidingen criminologie zijn volledig up-to-date met wat er in het werkveld gebeurt. Ze geven je dan ook een mooie springplank naar je toekomstige job. Het misdaadmilieu moderniseert net als alle andere sectoren aan een sneltempo en daar komen deze opleidingen stuk voor stuk aan tegemoet. Ze zijn van grote waarde op elk cv. Een diploma aan onze school verhoogt jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Je kan er bovendien ook makkelijk zelfstandig mee aan de slag. We geven jou alle tools om van je passie en talent ook je beroep te maken.

In onze school willen we onze studenten zo goed mogelijk beschermen. Aangezien zo veel tegenwoordig online gebeurt, betekent dat ook dat we al onze systemen en onze apparaten online en digitaal moeten vrijwaren van mogelijke aanvallen. Ons team is dan ook 24 op 7 actief op zoek naar hoe we het beter kunnen doen. We hebben als developers allemaal de opleiding Cyber Crime Specialist achter de kiezen. En dat helpt. Ik raad elke IT-dienst aan om hierin te investeren. - employerSpeaks

Opleidingen strafrecht

trendsCapitalized

Alles gebeurt tegenwoordig vanachter een computerscherm. Misdaad dus ook. Criminelen weten zich steeds beter te moderniseren en organiseren in zogenoemde cyber attacks. Als expert in criminologie kom je dus ook met deze technologische vormen van misdaad in aanraking. Onze opleidingen helpen je de wet aan jou kant zetten en criminelen vatten. Je leert jezelf beschermen en je omgeving weerbaar maken. Schrijf je daarom vandaag nog in.

Strafrecht, hundredPercentOfTheTime

Criminologie evolueert altijd mee aan de snelheid dat de maatschappij zelf ook evolueert. Hoe meer mensen zich op het internet begeven, hoe meer misdaad via dat internet gebeurt. Criminelen zijn dan ook verrassend inventief. Ze treden probleemloos je laptop of smartphone binnen en gaan met je data aan de slag. We merken dan ook dat de vraag naar experts stijgt. Vanuit de privésector en overheid stijgt het besef dat we burgers en werknemers beter moeten beschermen en ook op het internet een wettelijk kader moeten opbouwen waarin criminelen kunnen worden aangepakt.

De opleiding criminologie was voor mij eigenlijk de perfecte voorbereiding op de politieschool. Ik had al meteen een stevige basis en kon echt uitbloeien tot een van de beste van de klas. Ik raad het iedereen aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn er voor iedereen die zichzelf of zijn omgeving beter wil beschermen. Als cybercrimespecialist of juridisch expert kom je in een enorm boeiende wereld terecht, waar de vraag naar jouw kennis en talenten bovendien erg groot is. Heb je een brede interesse in criminologie en wil je mensen helpen en beschermen? Dan zijn dit stuk voor stuk opleidingen voor jou.

niceToKnowHeader

  • Cyberaanvallen zijn de snelst groeiende vorm van misdaad wereldwijd.
  • Meer dan negen op de tien cyberaanvallen begint met phishing. Via je e-mail of via sms proberen criminelen dan jouw toestel over te nemen.
  • Er staan wereldwijd ongeveer 4 miljoen cyber security jobs open. Bedrijven en overheden zijn hevig op zoek naar experts om hen bij te staan.