Vastgoed/Bouwen en verbouwen

Bouwen en verbouwen

Van plan te bouwen of verbouwen? Of wil je in de bouwsector aan de slag? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou! Schrijf je nu in en leer van elk huis een thuis maken.

expert (ver)bouwvaardigheden

duurzame bouwprojecten

kostenbesparende renovaties

waardevol bouwkundig advies

oog voor esthetiek

carrière in de bouw

grondige kwaliteitscontrole

volgens bouwvoorschriften

energie-efficiënt bouwen

architectonisch inzicht


allCoursesWithinSubtheme Bouwen en verbouwen

Aannemer, cpProfessionWithFuture

Volg les in groep, zonder je te verplaatsen! Schrijf je in voor een Virtual Class.

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg op vaste tijden les, maar kies zelf je locatie met de Virtual Classes.

Bouwen en verbouwen

Plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Plaatsbeschrijvingen en word een krak in je vak als Vastgoedmedewerker.

availableVia

Bouwen en verbouwen

Schatter

Schatter, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Schatter.

availableVia

Vastgoedstylist Homestaging, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je professioneel huizen aankleedt voor een snellere verkoop

Bouwen en verbouwen

Verlichtingsadviseur

Verlichtingsadviseur, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en ga meteen aan de slag als Verlichtingsadviseur.

availableVia


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en en dan ook meteen in hun nieuwbouw aan de slag. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Zo word je in no time aannemer of interieurvormgever. Klaar om expert te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding interieurvormgeving in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

Bouwen en verbouwen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die hun verbouwing kunnen begeleiden. Ze willen experts die elk (ver)bouwproject tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in nieuwbouw brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Bouwen en verbouwen, hundredPercentOfTheTime

Je woning herschikken of de prijs van je woning schatten is makkelijker dan ooit. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn diezelfde online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding, om dit onder de knie te krijgen. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elk woonproject tot een goed einde te brengen.

Toen we voor het eerst een huis kochten, wisten we niet waar we moesten beginnen. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We dachten dat we even goed zelf interieurvormgeving konden leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in vastgoed veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om veilig elk project te voltooien. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-