Techniek/Voertuigen

Voertuigen

Weet jij alles van auto’s? Of is fietsen meer jouw ding? Dan is een opleiding als expert in voertuigen iets voor jou! Schrijf je nu in.

les van auto-experts

les van de beste fietsenmakers

alles over fietsen en auto's

een job die op wieltjes loopt

fietsen herstellen als een pro

alles over autohandel

in vervoering door vervoer

over de auto- en fietsenmarkt

diverse reparatietechnieken

de beste handelstechnieken


allCoursesWithinSubtheme Voertuigen

voertuigen

Fietsenmaker

Fietsenmaker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Fietsherstel en word veelzijdig Fietsenmaker.

availableVia


beSureOfYourFuture

De auto- en fietsenmarkt in België evolueert aan een sneltempo. Elektrische wagens en elektrische fietsen domineren de vraag. En die vraag zoekt experts. Nieuw bloed die een antwoord kan bieden aan een nieuwer publiek van klanten. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als garage zien we dat er op technologisch vlak enorm veel verandert en blijft veranderen. De essentiele skills blijven wel. Je moet kennis hebben en kunnen en durven verkopen. We merken dat werknemers die de opleiding autohandelaar hebben gevolgd dat stapje voor hebben. Ze kunnen meepraten en hebben de juridische kennis om meteen aan de slag te gaan. - employerSpeaks

voertuigen

trendsCapitalized

De auto- en de fietsenmarkt zit in een nieuw jasje. Alles is duurzamer en alles is makkelijker en sneller dan ooit tevoren. Elektrische fietsen en mountainbikes vinden hun weg naar een nieuw en jonger publiek. En ook hippe en duurzame wagens vinden hun weg naar bedrijven en particulieren in elke socio-economische laag van de bevolking. Een diploma als expert in verkoop brengt dus werkzekerheid met zich mee. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Voertuigen, hundredPercentOfTheTime

De toekomst is elektrisch. De voertuigen-markt evolueert aan een sneltempo. Als verkoper school je je daarom ook best regelmatig bij. Onze opleidingen zijn daarvoor de oplossing. De up to date cursus die wordt gegeven door een echte vakexpert, bieden je daarom ook voorsprong op al je concurrentie.

Een eigen fietsenwinkel. Dat was mijn droom. Maar soms is het wat eng om die sprong in het diepe te wagen. De opleiding in afstandsonderwijs nam die angst volledig weg. Dankzij het afstandsonderwijs kon ik die ook combineren met mijn hogere studies, waardoor ik geen tijd verloor en meteen kon gaan voor de toekomst waar ik altijd al van gedroomd had. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in de verkoop veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om hun eigen zaak te starten of aan de slag te gaan als werknemer.

niceToKnowHeader

  • De elektrische wagen is er al sinds … 1832. De auto kon ene keer opgeladen worden, dus was niet bijzonder efficiënt. Maar het startte wel 200 jaar aan evolutie en innovatie.
  • Steeds meer mensen zoeken een elektrische wagen. De verkoop van elektrische voertuigen is sinds 2013 met 2400 procent toegenomen. Werkzekerheid, here you come.
  • Een van de grootste aankoopredenen van een elektrische fiets, is om geld te besparen. Met je elektrische fiets vermijd je trouwens ook makkelijk je ochtend- en avondspits.
  • Om een speed pedelec te besturen heb je een rijbewijs nodig en is een helm verplicht.