Intuïtieve ontwikkeling

Wanneer mensen beter kunnen luisteren naar hun gevoel, nemen ze betere beslissingen en brengen ze die ook beter ten uitvoering. Wil jij mensen beter leren luisteren naar hun innerlijke stem? Leer je klanten eigen energievelden en blokkades kennen en verdiep jezelf in de wereld van de intuïtieve ontwikkeling.

Je leert alles over intuïtieve ontwikkeling. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je met jouw kennis ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles leert wat je nodig hebt om een expert te worden.

diepe intuïtieve begeleiding

diepgaand inzicht in intuïtie

verdiepen in kristaltherapie

alles over intuïtiviteit

kristaltherapeut worden

specialisatie therapieskills

holistische therapie

workshops en trainingen

wellnesscentra & spa's

alles over spiritualiteit


allCoursesWithinSubtheme Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Astrologie

Astrologie, het staat in de sterren geschreven

Ga voor je passie met de hobbyopleiding Astrologie.

availableVia

Intuïtieve ontwikkeling

Aurafotograaf

Aurafotograaf, volg een kleurrijke hobbyopleiding

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia

Intuïtieve ontwikkeling

Kristaltherapie

Kristaltherapie, help je klanten het gepaste kristal te kiezen

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Kristaltherapie.

availableVia


beSureOfYourFuture

Een opleiding in intuïtieve ontwikkeling kan je altijd van pas komen. Als coach of therapeut beschik je over nieuwe en krachtige technieken om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen die goed kloppen met hun gevoel. Je klanten kunnen beter omgaan met eigen energie en brengen meer balans in hun eigen leven. Daarnaast kan je het zeker ook gebruiken in je eigen leven. Als je al interesse hebt in intuïtieve ontwikkeling komt deze kennis goed van pas om jezelf te ontwikkelen tot een bewuster en gelukkiger bestaan. Met een diploma toon je aan dat je over de professionele kennis beschikt om meteen aan de slag te gaan.

Te weinig mensen durven op hun intuïtie te vertrouwen. Dat is jammer, want zo loop je heel wat zelfkennis mis. Enkel wanneer je volledig op jezelf kan rekenen, vindt je de weg naar geluk. Gelukkig begint dit besef tot de maatschappij door te dringen, waardoor er steeds meer experts opduiken die mensen hierbij kunnen helpen. - employerSpeaks

Intuïtieve ontwikkeling

trendsCapitalized

Authentiek gelukkig worden is in onze huidige maatschappij niet meer eenvoudig. Van jezelf houden en omarmen wie je bent, is de beste energetische bescherming die je kunt hebben. Op jezelf vertrouwen is een sterke vaardigheid die je écht nodig hebt. Steeds meer mensen hebben het vertrouwen in zichzelf verloren. Er zijn ondertussen al wel veel technieken om jezelf te beschermen tegen negatieve energie. Wat vooral belangrijk is, is je intuïtie en je creativiteit en tenslotte je fantasie volgen. Met een opleiding uit het thema Intuïtieve ontwikkeling kom je het allemaal te weten!

Intuïtieve ontwikkeling, hundredPercentOfTheTime

Om jezelf optimaal te leren kennen, moet je vertrouwen op je energiebanen. Je lichaamsenergie kan je tegenwoordig al via verschillende manieren lezen. Er bestaan toestellen waarbij er zwak-elektronische signalen worden uitgezonden op verschillende delen van de huid. De huid is een fantastische indicator om aan te geven wat er ‘onderliggend’ gebeurt. Dit is een fantastische manier om je lichaam beter te leren kennen. Kom er meer over te weten tijdens een van onze opleidingen Intuïtieve ontwikkeling!

Ik heb altijd interesse in astrologie gehad. Ik had al op jonge leeftijd het gevoel dat er meer is dan we met onze ogen kunnen zien, ook al was ik er toen niet echt mee bezig. Daar kwam vijftien jaar geleden verandering in toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten en met veel vragen zat. Hoe was ik hierin terechtgekomen? Intuïtief heb ik toen een horoscoopduiding aangevraagd en daar is veel uit duidelijk geworden. Met een opleiding aan het Centrum voor Avondonderwijs ben ik er veel wijzer uit geworden. Heel diverse thema's binnen de astrologie kwamen aan bod. Ik heb er ontzettend veel uit opgestoken. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze cursus geeft je als coach of therapeut alle extra informatie over intuïtie en je komt ook te weten hoe je er optimaal gebruik van maakt. Je leert hoe je je leven perfect in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is.

niceToKnowHeader

  • Intuïtie wordt als een zintuig gezien.
  • Het evenwichtsorgaan, de pijnsensoren en temperatuursensoren gelden ook als zintuigen.
  • Mannen en vrouwen kunnen evengoed kaartlezen.
  • Door meditatie krijgt je brein meer grijze materie. Dit gedeelte is verantwoordelijk voor besluitvaardigheid, aandacht en geheugen.