Schoonheidszorgen/Facial lifting

Facial lifting

Wil je aan de slag als schoonheidsspecialist? Of wil je een extra service aanbieden in je zaak? Kies dan voor een van deze opleidingen facial lifting en bezorg je klanten een strakkere en jongere huid. Onze docenten leggen je de technieken tot in de puntjes uit.

doeltreffende technieken

zichtbaar resultaat

les van ervaren beauty experts

veilig en effectief

voor een strakkere huid

met verjongend effect

praktijkgerichte lesinhoud

ook voor beginners

jouw start in de beautysector

populaire behandelingen


allCoursesWithinSubtheme Facial lifting

facial lifting

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, een beroep met toekomst

Schrijf je in voor de cursus Bindweefselmassage en word veelzijdig Masseur.

availableVia

facial lifting

Facial Expert

Facial Expert, breid je aanbod als schoonheidsspecialist uit

Behaal je Diploma Facial Expert en ga professioneel aan de slag.

availableVia

facial lifting

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Gelaatsverzorging en word een krak in je vak als Schoonheidsspecialist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Iedereen is op zoek naar een betere, gezondere en strakkere huid. De vraag naar facelifts in het bijzonder nemen jaar na jaar toe. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende toekomst. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek hebben talrijke medewerkers er een opleiding aan jullie school opzitten. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. - employerSpeaks

facial lifting

trendsCapitalized

Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Maar ook meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze kiezen zelf voor een behandeling waarbij ze enkele jaren terug in de tijd lijken te gaan. Er jonger uitzien, staat voor hen vaak gelijk aan succes. En een facelift is vaak de manier om dat doel te bereiken.

Facial lifting, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen.

Ik geef ondertussen al enkele jaren professionele massages. Ik ben gefascineerd door onze huid. En ik had al gehoord van bindweefselmassages die de huid niet alleen gezonder, maar ook strakker na laten. Ik besloot me daarom specialiseren via avondonderwijs. De docent was, net als ik, iemand met al jaren ervaring en hij legde alles piekfijn uit. Hij kwam ook regelmatig onze techniek controleren en bijsturen waar nodig. Ik ben heel tevreden van deze opleiding. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Ze geven je carrière een absolute boost!

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Rimpels ontstaan door de afname van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Woorden die je regelmatig ziet terugkomen op beautyproducten.
  • Wist je dat je moet investeren in een zijden kussensloop? Die ‘kreukt’ je huid niet zo fel als een katoenen exemplaar en het voorkomt rimpels.