Anti aging

Ga aan de slag met deze ingenieuze anti-aging technieken en geef je klant een jonge uitstraling! Onze docenten leggen je stap voor stap uit hoe je de technieken toepast. Zo behaal je in no-time een waardevol diploma om te starten in de beautysector.

doeltreffende technieken

van beginner tot expert

les van ervaren beauty experts

veilig en effectief

beste behandelingen

verjongend effect

onmisbaar als beauty expert

stijgende populariteit

praktijkgerichte lesinhoud

deskundige schoonheidsexperts


allCoursesWithinSubtheme Anti aging

anti aging

Anatomie en Cosmetologie

Anatomie en Cosmetologie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Anatomie en Cosmetologie en word Schoonheidsspecialist.

availableVia

anti aging

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, een beroep met toekomst

Schrijf je in voor de cursus Bindweefselmassage en word veelzijdig Masseur.

availableVia

anti aging

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Gelaatsverzorging en word een krak in je vak als Schoonheidsspecialist.

availableVia


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Naar jou. Iedereen is op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd en als specialist mag jij alvast een tipje van de sluier lichten. Schrijf je nu in en bied je klanten een stralende toekomst. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek heeft een groot deel van onze medewerkers er een opleiding aan de Schoonheidsschool opzitten. Stuk voor stuk zijn het professionele experten die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

anti aging

trendsCapitalized

Er jonger willen uitzien is altijd al een grote trend geweest. Maar ook meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze kiezen zelf voor een behandeling waarbij ze enkele jaren terug in de tijd lijken te gaan. Er jonger uitzien, staat voor hen vaak gelijk aan succes.

Anti aging, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Met minder producten en met een simpele routine slagen we erin je huid jonger en veerkrachtiger te houden.

Als schoonheidsspecialist krijg ik vaak mensen met rimpels en lijntjes over de vloer. Vaak werken de crèmes die ze zelf kochten niet en zoeken ze echte hulp. Ik wou die mensen ook helpen en besloot me daarom bij te scholen. Ik kwam eigenlijk automatische bij jullie cursussen terecht. Voordeel was dat ik ze makkelijk in afstandsonderwijs met mijn job en gezin kon combineren. Ik raad deze cursus iedere professional aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten.

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Met de opkomst van heel wat onprofessionele behandelingscentra gaan klanten steeds vaker vragen naar diploma's of ervaring. Als beauty expert moet je hun vertrouwen winnen. Door je diploma via onze school te behalen toon je aan dat je over de nodige kennis en skills beschikt.
  • Rimpels ontstaan door de afname van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Woorden die je regelmatig ziet terugkomen op beautyproducten.