Psychologie

Altijd al willen weten hoe het menselijke brein echt werkt? Waarom we doen wat we doen? Wat ons drijft en hoe we ons mentaal nog sterker kunnen maken? Dan is een opleiding binnen het domein van de psychologie exact wat jij zoekt.

een mensgericht diploma

inzicht in menselijke psyche

alles over counseling

luisterskills ontwikkelen

meer psychologisch inzicht

loopbaan in hulpverlening

job als consulent of coach

diverse therapiesoorten

psychologie op jouw maat

begeleiding door psychologen


allCoursesWithinSubtheme Psychologie

Psychologie

Happiness Coach

Happiness Coach, cpProfessionWithFuture

Droom jij van een topjob waar je ontzettend veel plezier en voldoening uit haalt?

availableVia

Psychologie

Healthy Habits Coach

Healthy Habits Coach, gezonde gewoontes aanleren is jouw geheime kracht

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

availableVia

Psychologie

Klinische Psychologie

Klinische Psychologie, verdiep je praktijkgericht in klinische psychologie

Schrijf je in voor de opleiding Psychologie en start meteen als Therapeutisch Coach.

availableVia

Praktische Psychologie, leer de pure praktijk van psychologie

Schrijf je in voor de cursus Praktische Psychologie en word Psychologisch Consulent.

Psychologie van het Kind, word expert in kinderontwikkeling

Schrijf je in voor de cursus Psychologie van het Kind en word veelzijdig Kindercoach.

Sportpsychologie, geef sporters psychologische begeleiding en motiveer hen

Ga voor de studie Sportpsychologie en lanceer je carrière als Sportpsycholoog.

Psychologie

Ultimate Potential Coach

Ultimate Potential Coach, spreek de genezende en vitale oerkracht van je klanten aan

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia


beSureOfYourFuture

Het menselijke brein slaagt er al eeuwen in om wetenschappers van over de hele wereld te boeien. Ook bij niet-wetenschappers groeit de fascinatie voor onze eigen supercomputer. Welke geheimen liggen er onder onze schedel? Kan jij die ontrafelen? Start nu met een cursus psychologie en kom het te weten! Neem mentaal voorsprong op je concurrentie. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze therapiepraktijk hebben we nu drie mensen die een cursus via afstandsonderwijs hebben gevolgd. Het grote voordeel is dat je de leerstof volledig op je eigen tempo kan afwerken. Daardoor moest niemand van de praktijk afscheid nemen en konden we op volle toeren blijven draaien, terwijl we ons verder in onze job konden specialiseren. Ik raad dan ook iedereen deze cursussen aan. - employerSpeaks

Psychologie

trendsCapitalized

Mentaal welzijn en mentale weerbaarheid krijgen de laatste jaren meer aandacht. We zijn het er ondertussen allemaal over eens dat mentale weerbaarheid de sleutel tot geluk vormt. Landen worden gerangschikt op hoe gelukkig de inwoners zijn en overheden van over de hele wereld strijden voor gelukkigere burgers, want gelukkige burgers zijn gezonder en presteren beter. Daarnaast zoeken we ook meer dan ooit geluk op. Het is een streefdoel op zich geworden. Een inzicht in je eigen psychologie en in die van de mensen rondom je is daarin onmisbaar. Klaar om als psychologisch expert aan de slag te gaan?

Psychologie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een psycholoog op zich te nemen. Op het eerste gezicht zijn ze goedkoper en misschien werken ze wel even. Toch is een echte therapeut veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor therapeuten met kennis. Iemand zoals jij? Psychologie is een vakgebied waarin nog steeds veel ontdekt wordt. Op die manier begrijpen we elkaar telkens een beetje beter. Als therapeut wacht er jou ongetwijfeld een enorm boeiende toekomst, vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als therapeut besef ik heel goed dat je bijscholen noodzakelijk is. Ik kreeg de laatste jaren enorm veel sporters met heel specifieke noden over de vloer. De cursus die ik via afstandsonderwijs gevolgd heb, heeft mij dan vaak uit de nood geholpen. Ons vakgebied staat nooit stil. Ik kan mijn collega-therapeuten dan ook aanbevelen altijd te blijven meegroeien en zelf een cursus bij de hand te nemen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze psychologie-opleidingen zitten de laatste jaren snel vol. We merken dat er veel interesse is om jezelf psychologisch verder te ontwikkelen. Sommige studenten zijn op zoek naar antwoorden in hun eigen leven, anderen willen hun kennis als therapeut of coach bijschaven. Allemaal vinden ze hier de antwoorden die ze zoeken.

niceToKnowHeader

  • Emoties versterken je herinneringen.
  • Volgens verschillende studies piekt ons concentratievermogen na tien minuten.
  • Dagdroom jij soms? Je bent niet alleen. Zo’n 30% van onze dag zouden we dromend doorbrengen.
  • De meeste van de keuzes die we dagelijks maken, maken we op automatische piloot.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-