Massagetechnieken/Schoonheidsmassage

Schoonheidsmassage

Snel rimpels en onzuiverheden wegwerken, zonder medische ingreep? Dat doe je met een schoonheidsmassage. Verdiep je in de meest succesvolle technieken. Schrijf je hier in en leer de kneepjes van het vak.

verwennen en verzorgen

les van professionele masseurs

oefenen op echte mensen

praktijkgerichte massagelessen

verjongende aanrakingen

massages die doen stralen

les in hygiënische lokalen

schoonheid door balans

de nieuwste massagetechnieken

expert in schoonheid worden


allCoursesWithinSubtheme Schoonheidsmassage

Opleidingen schoonheidsmassage

Afslankingsmassage

Afslankingsmassage, cpProfessionWithFuture

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

availableVia

Opleidingen schoonheidsmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, een beroep met toekomst

Schrijf je in voor de cursus Bindweefselmassage en word veelzijdig Masseur.

availableVia

Opleidingen schoonheidsmassage

Japanse Gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Kobido en start meteen als Specialist Kobido.

availableVia

Opleidingen schoonheidsmassage

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage, cpProfessionWithFuture

Professionele basiscursus massage. Voordelige en erkende opleiding!

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Opleidingen schoonheidsmassage

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast is er ook een duidelijke groei in de vraag naar schoonheidsmassages. Mensen willen hun rimpels wegwerken en afslanken, zonder daarvoor een medische behandeling te ondergaan. Een schoonheidsmassage is de oplossing.

Schoonheidsmassage, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Vorig jaar heb ik me bij jullie bijgeschoold in afslankingsmassage. Het was een boeiende cursus en het heeft mijn klantenbestand een echte boost gegeven. Ik merk nu dat veel mensen er echt specifiek naar vragen. Maar andere masseurs bieden het nog niet aan. Je neemt met deze opleidingen dus echt voorsprong op je concurrentie. Doen, zou ik zeggen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je vervult als masseurs ook een steeds belangrijkere rol. Je leert mensen ontspannen in een maatschappij die steeds sneller, harder en drukker wordt. Het is een job met toekomst, maar ook een job waar je veel voldoening van krijgt.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-