Talen/Frans leren

Frans leren

Bonjour! Voulez-vous apprendre le français? Dan zit je hier goed! Met een van onze cursussen verover je de bedrijfswereld en de transportsector. Voor je het weet, verbluf je klanten en collega's met feilloos Frans.

Is Frans helemaal nieuw voor jou? Ga dan voor een cursus Frans voor Beginners. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder voorkennis. Na afloop van deze cursus lees, spreek, schrijf en versta jij Frans op niveau A1 van het Europese referentiekader. Jouw Frans is dan vlot en zelfzeker!

Spreek je al wat Frans? Dan is de cursus Frans voor Gevorderden perfect om je kennis op te frissen en je Frans te perfectioneren.

voor de taalliefhebbers

frans in professionele context

les van Franssprekers

frans op je CV

vlot praten met Franse klanten

grammaire & vocabulaire

perfect tweetalig worden

frans voor op de werkvloer

frans spreken en schrijven

snel een taal leren


allCoursesWithinSubtheme Frans leren

Frans - Zakelijke Communicatie, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Schrijf je in voor de cursus Zakelijk Frans en word Franssprekend Professional.

Frans voor Beginners, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Leer op zelfstandige basis alles om aan de slag te gaan als Linguïst Frans.

Frans Gevorderden, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Schrijf je in voor de cursus Frans Gevorderden en word Gevorderd Linguïst Frans.

Taalcursus Frans

Frans Intermédiaire

Frans Intermédiaire, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Schrijf je in voor de cursus Frans Intermédiaire en word veelzijdig Linguïst Frans.

availableVia


beSureOfYourFuture

Een goede kennis van het Frans goed verhoogt je jobkansen enorm. Eén blik op eender welke vacaturesite toont dat Frans voor veel jobs een vereiste is. Het zorgt ervoor dat je beter communiceert met collega´s of klanten uit Wallonië en Frankrijk. In welke sector je ook wilt werken, goede talenkennis komt altijd van pas. Denk maar aan de transportsector, waarin Frans vaak als voertaal fungeert.

Sollicitanten schrijven vaak op hun CV dat ze perfect Frans spreken, maar op de werkvloer blijkt vaak dat er nog werk aan de winkel is. Wanneer sollicitanten een diploma Frans voorleggen, weten we meteen dat ze de nodige kennis en taalvaardigheid hebben. - employerSpeaks

Taalcursus Frans

trendsCapitalized

Een trend die de laatste jaren een opmars maakt zijn taaltandems. Dat zijn bijeenkomsten van twee of meer mensen die samenkomen om hun taal te oefenen. Zo oefen je bijvoorbeeld Frans in een echt gesprek met een moedertaalspreker terwijl je op jouw beurt je gesprekspartner helpt met hun Nederlands. Vaak worden de bijeenkomsten via een online platform georganiseerd en is er een losse sfeer. Je leert nieuwe vrienden kennen en maakt connecties voor je carrière.

Frans leren, hundredPercentOfTheTime

Mobile learning wordt beter en beter. Mobiele apps die je helpen om een nieuwe taal te leren worden steeds meer gebruikt. Dergelijke apps zijn super om nieuwe woorden te leren. Vooral in combinatie met een cursus om de grammatica te leren zijn ze enorm handig. Video learning zit in de lift. Het is een interactieve audiovisuele manier om een taal te leren. Voor zowel de student als de leraar is video een handig medium, bijvoorbeeld in de vorm van virtual classes via Zoom. Het biedt een goede mix van interactiviteit en flexibiliteit. Gamification, dat wil zeggen: taal leren door middel van spelletjes te spelen!

Op de middelbare school had ik altijd moeite met Frans spreken en schrijven. Maar toen ik afgestudeerd was en een job begon te zoeken in de transportsector, merkte ik dat Frans toch essentieel is. Ik besloot een cursus Zakelijk Frans en Frans voor Gevorderden te volgen. Nu zijn we een jaar verder en is mijn Frans beter dan ooit. Ik spreek doeltreffend Frans, zowel tijdens meetings als tijdens de koffiepauzes. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Talen komen altijd van pas. Goedopgeleide mensen met een gevarieerde talenkennis zijn goud waard op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan de transportsector, die markten van over de hele wereld met elkaar verbindt. Bedrijven worden dan ook steeds internationaler en daarom is meertalig zijn een pluspunt. Het goede nieuws is dat een nieuwe taal leren leuk en makkelijk is. Met de juiste cursus en begeleiding ben je na een paar weken studeren al goed op weg. Het is altijd verrassend hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken op een korte tijd.

niceToKnowHeader

  • Frankrijk is het meestbezochte land voor toeristen, met ongeveer 87 miljoen mensen per jaar. Het is het meestbezochte museum ter wereld zich in de Franse hoofdstad Parijs bevindt, namelijk het Louvre.
  • Er zijn meer dan 1000 kazen gemaakt in Frankrijk. 96% van de Fransen eten dan ook regelmatig kaas. De helft zelfs dagelijks.
  • Samen drinken de Fransen meer dan 11 miljard glazen wijn per jaar.
  • In Frankrijk vind je de grootste berg van Europa terug. De Mont Blanc bevindt zich in de Franse Alpen en is ongeveer 4810 meter hoog.
  • De Fransen eten meer dan 30 000 ton slakken per jaar. Het wordt gezien als een delicatesse en wordt doorgaans met look, boter en peterselie geserveerd.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-