Talen /Engels leren

Engels leren

Engels is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het is overal rondom ons aanwezig; op TV, op de radio, op het internet of wanneer we op reis gaan. Je zorgt dus maar best dat je een woordje Engels kan meespreken.

Spreek je al wat Engels, maar heb je het gevoel dat je nog wel kan verbeteren? Ga dan voor een cursus Engels voor Gevorderden of voor Experts. Je leert accentloos spreken, lange en complexe zinnen maken zonder fouten en probleemloos elk Engels gesprek verstaan.

Is je Engels nog niet zo indrukwekkend? Volg dan eerst een cursus Engels voor Beginners. In die cursus krijg je de basis van het Engels nog eens duidelijk uitgelegd en bouw je een stevige basis waar je op kan verderbouwen.

voor de taalliefhebbers

voor elke situatie

goed voor op je CV

met persoonlijke begeleiding

voor beginners én gevorderden

op maat gemaakte cursussen

incl. online cursusmateriaal

met elektronisch leerplatform

gratis herkansingen

snel een taal leren


allCoursesWithinSubtheme Engels leren

Engels - Expert, cpProfessionWithFuture

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Engels - Gevorderden, cpProfessionWithFuture

De cursus Engels (Gevorderden) is de snelste manier om je Engels aan te scherpen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Engels -Zakelijke Communicatie, cpProfessionWithFuture

De cursus Zakelijk Engels leert je professioneel communiceren in het Engels.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Engels voor Beginners, cpProfessionWithFuture

Breid je talenkennis uit en vergroot je jobkansen met de thuisstudie Engels (Beginners).

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Werknemers met een goede kennis van het Engels zijn zeer gewild. De meeste mensen kunnen wel wat Engels, maar om het Engels foutloos en vlot te schrijven en spreken is nog een niveau hoger. Met een diploma Engels in afstandsonderwijs bewijs jij dat je de taal op een professioneel niveau beheerst. Dat is bijzonder nuttig als je aan de slag wilt gaan als secretaresse, managementassistent, manager, zelfstandige of consultant.

Werknemers die goed Engels kunnen, hebben ongetwijfeld meer groeikansen dan de rest. Ze kunnen makkelijk internationaal ingezet worden en tonen dat ze communicatief sterk zijn. Dat zijn twee essentiële eigenschappen in ons bedrijf. Als een sollicitant een diploma Engels van afstandsonderwijs kan voorleggen, kunnen we er zeker van zijn dat hij de nodige taalvaardigheid heeft om een goede aanwinst te zijn voor het bedrijf. - employerSpeaks

Engels leren

trendsCapitalized

Een trend die de laatste jaren een opmars maakt zijn taaltandems. Dat zijn bijeenkomsten van twee of meer mensen die samenkomen om hun taal te oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld Engels oefenen in een echt gesprek met een moedertaalspreker terwijl je op jouw beurt je gesprekspartner helpt met zijn of haar Nederlands. Vaak worden de bijeenkomsten via een online platform georganiseerd en is er een losse sfeer, die ervoor zorgt dat mensen geen schrik hebben om een vreemde taal te spreken. Je leert nieuwe vrienden kennen en kan connecties maken voor je carrière.

Engels leren, hundredPercentOfTheTime

Mobile learning: mobiele apps die je helpen om een nieuwe taal te leren worden steeds beter. Dergelijke apps zijn super om nieuwe woorden te leren. Vooral in combinatie met een cursus om de grammatica te leren zijn ze enorm handig. Video-learning: interactieve audiovisuele manieren om taal te leren zijn in opkomst. Voor zowel de student als de leraar is video een handig medium, bijvoorbeeld in de vorm van virtual classes via Zoom. Het biedt een goede mix van interactiviteit en flexibiliteit. Gamification: taal leren door middel van spelletjes te spelen! Het hoeft niet altijd saai en eentonig te zijn. Taal leren gaat ook terwijl je woordspelletjes of een quiz tegen andere studenten speelt. Vooral voor kinderen kan dit in de toekomst dé manier zijn om talen te studeren.

Ik was nooit heel goed in talen. Op het middelbaar had ik altijd moeite met Engels. Vooral de uitspraak en de grammatica was een uitdaging. Toen ik begon te solliciteren merkte ik snel dat goed Engels kunnen spreken wel noodzakelijk is. Om me bij te scholen volgde ik een cursus Zakelijk Engels, gevolgd door Engels voor Experts. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de praktijkgerichte cursus ging dat veel beter dan in het middelbaar. Na een jaartje was ik twee diploma´s rijker en stond ik veel steviger in mijn schoenen tijdens het solliciteren. Blijkbaar merkte de interviewer dat ook, want even later lukte het me om een droomjob als management-assistent te bemachtigen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Engels is een must in de bedrijfswereld. Goed opgeleide mensen met een gevarieerde talenkennis zijn onmisbaar in elk bedrijf, eender welke sector. Bedrijven willen zoveel mogelijk mensen bereiken en worden dus steeds internationaler. Daarom is het belangrijk dat werknemers meer talen kan dan alleen het Nederlands. Het goede nieuws is dat Engels leren helemaal niet zo moeilijk is. Met de juiste cursus en begeleiding merk je na een paar weken studeren al een heel verschil. Het is altijd verrassend hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken op een korte tijd.

niceToKnowHeader

  • Go! is de kortste grammaticaal correcte zin in het Engels
  • De meestvoorkomende woorden in het Engels zijn I en You.
  • Ongeveer 1/4 van de wereldbevolking spreekt minstens een beetje Engels.
  • Het meestgebruikte adjectief in het Engels is good.
  • Engels is een officiële taal in 67 verschillende landen.
  • Er zijn 7 verschillende manieren om de klank `ie´ in het Engels te spellen; in de volgende zin zitten ze allemaal: He believed Caesar could see people seizing the seas.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0