Talen /Spaans leren

Spaans leren

¡Hola! ¿Quieres aprender español? Dit is je kans! Spaans is een wereldtaal die door meer dan 400 miljoen mensen gesproken wordt. Zowel in het bedrijfsleven als in de transportsector zal een goede kennis van het Spaans je veel voordelen opleveren!

Heb je al wat voorkennis? Ga dan voor een cursus Spaans voor Gevorderden. Je krijgt geavanceerde grammatica en woordenschat voorgeschoteld, zodat je na de cursus vlot complexe zinnen vormt.

Ontdek je het Spaans pas? Met een cursus Spaans voor Beginners leer je snel Spaans begrijpen, lezen en spreken.

voor elke situatie

voor de taalliefhebbers

met persoonlijke begeleiding

voor beginners én gevorderden

super voor op je CV

snel een taal leren

gratis herkansingen

met elektronisch leerplatform

incl. online cursusmateriaal

op maat gemaakte cursussen


allCoursesWithinSubtheme Spaans leren

Spaans Beginners, cpProfessionWithFuture

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Spaans Expert, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Spaans Expert en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Spaans Gevorderden, cpProfessionWithFuture

De cursus Spaans(Gevorderden) is de snelste manier om je Spaans aan te scherpen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Er zijn wereldwijd enorm veel Spaanstaligen. Om die mensen te bereiken zijn er dan ook goed opgeleide mensen nodig die Spaans spreken. Daarom kan je, als je Spaans spreekt op een professioneel niveau, op veel verschillende plekken terecht. Je kan werken in Spanje, Zuid-Amerika, Cuba, of een van de andere Spaanssprekende landen. Of gewoon in België bij een bedrijf dat Spaanse klanten heeft. Er zijn talrijke opties in de toeristische sector, marketing of customer service. Een diploma Spaans toont dat je de nodige vaardigheden en kennis bezit om succesvolle aanwinst te zijn voor je toekomstige werknemer.

Een extra taal staat altijd mooi op een CV. Als sollicitanten kunnen aantonen met een diploma dat ze naast Nederlands nog een taal spreken, komen ze meteen vanboven op de stapel CV's liggen. Spaans is daarbij extra interessant omdat het een van de talen is die het meest wordt gesproken in de wereld. Je kan zowel in Europa als buiten Europa met Spaans aan de slag. Als een bedrijf internationaal wilt uitbreiden, zijn Spanje en Zuid-Amerika sowieso interessante gebieden. - employerSpeaks

Spaans leren

trendsCapitalized

Spaans is tegenwoordig enorm populair. Door series zoals Narcos of La Casa de Papel komt de Spaanse taal in de spotlight en worden mensen gemotiveerd om de prachtige taal te leren. Een trend die de laatste jaren een opmars maakt zijn taaltandems. Dat zijn bijeenkomsten van twee of meer mensen die samenkomen om hun taal te oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld Spaans inoefenen in een echt gesprek met een moedertaalspreker terwijl je op jouw beurt je gesprekspartner helpt met zijn of haar Nederlands. Vaak worden de bijeenkomsten via een online platform georganiseerd en is er een losse sfeer, die ervoor zorgt dat mensen geen schrik hebben om een vreemde taal te spreken. Je leert nieuwe vrienden kennen en kan connecties maken voor je carrière.

Spaans leren, hundredPercentOfTheTime

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van hun smartphones om taal te leren. Mobiele apps zorgen ervoor dat je eender waar je bent toegang hebt tot oefeningen om je talenkennis bij te schaven. De meeste mensen hebben hun smartphone altijd bij de hand, wat het makkelijk maakt om tussendoor even naar je online cursus te kijken en je taal te trainen. Video is een geliefd medium voor studenten en leraars, vooral voor de jongeren onder ons. Ook om een taal te leren is het handig. Via interactieve videos kunnen studenten actief meedoen en een nieuwe taal leren op een leuke manier. Een voordeel van video over geschreven boeken of cursussen is dat je meteen hoort hoe de taal uitgesproken wordt.

Ik heb altijd al een affiniteit gehad met de Spaanse cultuur en taal, maar ik was er nooit toe gekomen Spaans te studeren. Vorig jaar is het er eindelijk van gekomen en heb ik zowel de cursus Spaans voor Beginners als Spaans voor Gevorderden gevolgd. Daardoor spreek ik nu vloeiend Spaans zonder een opvallend accent en kan ik de meeste Spaansprekenden verstaan. Ik voel me zo comfortabel in mijn Spaanse vaardigheden dat ik sinds kort ook ben beginnen werken als communicatiespecialist voor Spaanstalige landen. Doordat er in de cursussen naast de taal zelf veel focus gelegd wordt op de cultuur, weet ik perfect hoe ik de verschillende culturen moet benaderen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Talenkennis is altijd nuttig, zowel voor in je vrije tijd als voor op de arbeidsmarkt. Goed opgeleide mensen met een gevarieerde talenkennis worden voortdurend gevraagd. Bedrijven willen uitbreiden en globaliseren en daarvoor hebben ze mensen nodig die meerdere talen beheersen. Het goede nieuws is dat een nieuwe taal leren helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Met de juiste cursus en begeleiding ben je na een paar weken studeren al goed op weg. Het is altijd verrassend hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken op een korte tijd.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd meer dan 450 miljoen moedertaalsprekers. Dat zijn er meer dan bij Engels. Alleen het Chinees heeft meer moedertaalsprekers.
  • Ongeveer 75 miljoen mensen studeren Spaans als tweede taal.
  • Spaans is de officiële taal van 20 landen en wordt ook in de Verenigde Staten veel gesproken.
  • Mexico is het grootste Spaanstalige land, met meer dan 120 miljoen sprekers.
  • Spaans is een fonetische taal. Dat wil zeggen dat het geschreven wordt zoals het uitgesproken wordt.
  • Net zoals Frans, Italiaans, Portugees en Roemeens is Spaans een Romaanse taal, geëvolueerd vanuit het gesproken Latijn van vroeger.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0