Ontwerp

Zit je boordevol innovatieve ideeën voor interessante ontwerpen? Weet je niet zo goed hoe je ze het beste kan uitwerken, of zoek je een opleiding die je meer tips en vaardigheden bijbrengt? Schrijf je dan in voor een opleiding in ontwerpen aan onze school. Onze professionele docenten zijn experts in hun vakgebied en dagen je uit om outside-the-box te denken en je grenzen te verleggen!

Je leert alles over ontwerp. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

ontwerpen van A tot Z

deskundige ontwerptechnieken

les van echte designer

focus op creatief ontwerp

functioneel en esthetisch

met nieuwste ontwerpsoftware

tijdloze designs

volgens laatste trends

met aandacht voor duurzaamheid

inzicht in diverse stijlen


allCoursesWithinSubtheme Ontwerp

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

Feng Shui, cpProfessionWithFuture

Start van thuis uit met je groepsles Feng Shui door gebruik te maken van Zoom.

Ontwerp

Professional Organizer

Professional Organizer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Professional Organizer.

SketchUp 3D, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je professioneel huizen ontwerpt in 3D

Tuinontwerper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Tuinarchitectuur en start meteen als tuinontwerper.


beSureOfYourFuture

Als interieurvormgever is de hele wereld je speelterrein. Interieur in alle aspecten, meubels en designobjecten zijn maar een deel van de zaken waarmee je je stempel op de leefwereld van mensen kan drukken. Met een opleiding uit het subthema design leer je ontwerpen professioneel uitwerken om zo je werkgever of klanten te overtuigen. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een opleiding in design is nodig om een stevige basis onder de knie te hebben, maar daarbij komt zeker ook de nodige verbeelding, persoonlijkheid en gevoel voor esthetiek kijken. Alleen zo kan je het verschil gaan maken.  Een open geest, een flinke dosis creativiteit, enthousiasme en empathie zijn daarbij essentieel, maar ook zelfstandigheid, zin voor nauwkeurigheid, technisch inzicht en communicatieve vaardigheden zijn nodig. - employerSpeaks

Ontwerp

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar experten die hun verbouwing, renovatie of bouwproject tot een goed eind kunnen brengen. En ook bouwbedrijven willen specialisten in design en ontwerp. Jij kan die specialist zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwing of renovatie. Of word gewoon zelf baas in je eigen nieuwbouwproject. Wist je trouwens al dat donkere kleuren tegenwoordig helemaal weer hip zijn? Denk bijvoorbeeld maar aan 'spiced honey'. Een warm beige gele kleurtint die tegenwoordig enorm veel wordt gebruikt. 

Ontwerp, hundredPercentOfTheTime

3D printtechnologie zal een grote rol gaan spelen binnen design en het zal ons consumptiegedrag drastisch wijzigen. We bezoeken producten vaker virtueel om het vervolgens te downloaden. Nadien kan het dan zelf geprint worden of door een printservice worden afgedrukt. De mogelijkheden worden eindeloos!

Ik werk al enkele jaren als designer voor een grote meubelzaak en dat is zo fijn! Ik kan samen met mijn team brainstormen over leuke nieuwe ideeën en mijn creativiteit volledig laten gaan. Ik ben echt blij dat ik destijds de stap heb genomen om de opleiding te volgen! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Steeds meer mensen willen tegenwoordig zelf van hun eigen huis een gezellige thuis maken. Door te leren werken met verschillende computerprogramma's en een stevige basis over ontwerp, intereurtrends en stijlen te beheersen kan je al heel wat kanten op. Deze opleiding is perfect voor iedereen waar er een verbouwing staat gepland, of gewoon als je als vormgever aan de slag wilt.

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.