Stylen

Prachtige opsteekkapsels maken is een meerwaarde voor elke kapper en make-up artiest. Wil je als kapper of kapster graag extra diensten aanbieden voor speciale gelegenheden? Volg dan een van onze opleidingen om voor jouw klanten een extra mooie dag te creëeren. Je leert stap voor stap alles over vlechttechnieken, opsteken, krullen en vele andere technieken om zowel klassieke als moderne haarstijlen te maken. Schrijf je snel in en bied deze extra service binnenkort zelf aan in je salon of als freelancer!

geen voorkennis vereist

perfect voor kappers en MUA's

indrukwekkende creaties

klassieke opsteekstijlen

persoonlijke begeleiding

professioneel materiaal

direct leren in de praktijk

oefenen op een model

kapsels voor elke gelegenheid

met waardevol diploma


allCoursesWithinSubtheme Stylen

Hairstylist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Hairstyling en start meteen als Kapper.

Hairstylist, cpProfessionWithFuture

Start van thuis uit met je groepsles Hairstylist door gebruik te maken van Zoom.

Hairstylist Pro Class, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Kapper en start meteen als Haarstylist.

Hairstyling

Kapperstechnieken - basis

Kapperstechnieken - basis, de geknipte opleiding voor jou

Schrijf je in voor de cursus Kapperstechnieken en word veelzijdig Kapper.

availableVia


beSureOfYourFuture

Hoe meer kennis en skills je als kapper hebt, hoe meer klanten jij gelukkig kan maken! Haar stylen en prachtige opsteekkapsels maken behoort net zozeer tot jouw visitekaartje als knippen en kleuren. Maar ook make-up artiesten zijn gediend met deze extra service. Zowel klassieke als moderne opsteekkapsels komen aan bod waardoor jij alle stijlen perfect onder de knie hebt! Bezorg een unieke dag aan de bruid en al de gasten, geef een speels kapsels aan elke communieganger, of leef je creatief uit op de set van theater, film, tv of catwalks. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Doordat kapsels zo (snel) evolueren, kan jij als kapper je er ook helemaal mee uitleven. Het is belangrijk om je als kapper te blijven bijscholen en meer skills te kunnen aanbieden. Wie naast knippen en kleuren ook haren kan opsteken, heeft zeker een streepje voor! - employerSpeaks

Hairstyling

trendsCapitalized

Kapsels veranderen mee met de tijd. De catwalk van de modeindustrie is daarbij een grote speler. Naast het tonen van de nieuwe designs voor het volgende seizoen, zijn de bijhorende make-up en haarkeuzes belangrijke aspecten om de look af te maken. Oversized speldjes, een gladde, strakke paardenstaart, of een asymmetrische pony? Je spot de meest extravagante looks, maar ook de nieuwe trends als eerste op de modeloper.

Stylen, hundredPercentOfTheTime

Er komen continu nieuwe producten op de markt die innoverend werken. Haaraccessoires die geen indrukken achterlaten op het haar, stijltangen met keramische platen die de keratine van het haar niet beschadigen, haarlak die elk kapsel uren fixeert en nog zoveel meer! Op beurzen worden deze productjes allemaal voorgesteld en in actie getoond, zodat je zelf kan zien wat de voordelen ervan zijn.

Ik ben aan huis make-up artiest en ik maak geregeld bruidjes op voor hun grote dag. Ik merkte daarbij dat het voor mijn klanten vaak lastig is om én een kapper én een visagiste te zoeken. Het was voor mij de logische stap om mij bij te scholen in hairstyling. Sinds ik dat doe, merk ik dat ik veel meer aanvragen heb en het is voor mij ook leuker om ook hun kapsel af te stemmen om de make-up look. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Tijdens de lessen ligt de focus zeer sterk op de praktijk. Oefenen, oefenen, oefenen is de boodschap! Om actief deel te nemen aan de lessen heb je daarvoor je eigen materiaal nodig. Bestel daarom tijdig via de website van Beautyblue jouw opleidingspakket en neem dat mee naar jouw gekozen opleiding. De kans bestaat dat je ook een oefenmodel moet meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een vriendin, collega, dochter of zus. Jouw docent geeft je hier graag meer info over.

niceToKnowHeader

  • Laat je ook voor kapsels inspireren door de modeindustrie! Zij durven nl te experimenteren met extravagante creaties die jij dan kan vertalen naar een draagbare stijl voor je klanten!
  • Pinterest en Instagram zijn de beste media om jouw nieuwe opsteekkapsels te tonen aan de rest van de wereld. Deze gratis vorm van reclame is perfect voor creatieve beroepen en zorgt snel voor veel nieuwe klanten.
  • Alle speldjes en accessoires die jij gebruikt in het haar van je klanten, reken je mee aan in de prijs. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het terugbezorgen van je materiaal door de klant.