Creativiteit/Spiritueel

Spiritueel

Wil jij je verdiepen in spirituele technieken en starten met een boeiend beroep in de sector? Dan ben je bij onze school aan het juiste adres. We schotelen je enkele diepgravende cursussen voor waarin je samen met je docent op zoek gaat naar diepere en onderliggende betekenissen.

voor verhoogd bewustzijn

verrijkend beroep

help anderen healen

levenswijsheden ontdekken

diepgravende kennis

les van spirituele coaches

verrassende inzichten

onderliggende betekenissen

energie in je carrière

je eigen levensdoel bereiken


allCoursesWithinSubtheme Spiritueel

spiritueel

Astrologie

Astrologie, het staat in de sterren geschreven

Ga voor je passie met de hobbyopleiding Astrologie.

availableVia

spiritueel

Aurafotograaf

Aurafotograaf, volg een kleurrijke hobbyopleiding

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Aurafotograaf!

availableVia


beSureOfYourFuture

Ben jij ruimdenkend, spiritueel en wil je mensen helpen in hun zoektocht naar zichzelf? Dan is een spirituele opleiding helemaal iets voor jou! Steeds meer mensen beseffen dat er meer is dan wat we met de wetenschappen kunnen verklaren. Ze gaan te rade bij iemand met meer en andere inzichten dan zichzelf en gaan op zoek naar diepere betekenissen. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien ook zelfstandig mee aan de slag. Zo creëer jij dagelijks nieuwe kans voor jezelf.

Om in deze sector aan de slag te gaan, heb je een open geest nodig. Je mag niet verwachten dat je de toekomst zal kunnen voorspellen, maar je kan wel zaken gaan interpreteren. Eigenlijk ga je op zoek naar dingen die diep in de geest van een persoon verborgen zitten. Aan de hand van verschillende technieken of hulpmiddelen komen die naar boven. Zo help je anderen om zichzelf beter te begrijpen en in te grijpen in hun leven. - employerSpeaks

spiritueel

trendsCapitalized

Het wordt steeds populairder om spirituele animatie te voorzien op verjaardagsfeestjes, festivals of andere evenementen. Ook dankzij de invloed van beroemdheden worden de diensten van aurafotografen, kaartleggers of astrologen alsmaar vaker benut. Door hierover te posten op social media, komt het ook bij het bredere publiek meer onder de aandacht.

Spiritueel, hundredPercentOfTheTime

Ook in de spirituele sector is er aandacht voor innovatie en vernieuwing. Zo bestaan er websites waar je online kaarten kan laten leggen, apps waar je je horoscoop aan de hand van de sterren kan laten bepalen, of tools om thuis je aura te fotograferen.

Ik heb een opleiding kaartleggen met Lenormand gevolgd, puur uit interesse. Vrienden en familie kwamen bij mij aankloppen en vroegen om hen te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik merkte dat ik het heel leuk en leerrijk vond om anderen bij te staan, dus maakte ik mijn eigen facebookpagina aan. Per week krijg ik zo’n twintig aanvragen binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in mijn diensten. Ideaal om te combineren met mijn werk als herborist. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen focussen zich op de praktijk waardoor jij straks gericht je klanten kan begeleiden. Je leert de fijne kneepjes van het vak van onze experts die jou graag hun geheimen verklappen. Op die manier help jij je klanten de diepere betekenissen in het leven te vinden.

niceToKnowHeader

  • Er zijn heel wat verschillen tussen tarotkaarten en kaarten van Lenormand. Zo zijn er bijvoorbeeld 78 tarotkaarten, tegenover slechts 36 Lenormandkaarten.
  • Aurafotografie is een techniek gebaseerd op de bevindingen van de Russische wetenschapper Semyon Kirlian. Hij ontdekte dat foto’s objecten een of andere energetische gloed toonden als ze gekoppeld werden aan een elektrische bron.
  • Er zijn enkele opmerkelijke astrologische voorspellingen gemaakt die nadien ook uitkwamen. Zo voorspelde Nostradamus de Tweede Wereldoorlog, de aanslagen op 11 september en de moord op John F. Kennedy.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-