Creativiteit /Kinderanimatie

Kinderanimatie

Wil jij fantastische kinderfeestjes organiseren? Of wil je je kind verrassen? Volg dan een van deze leuke workshops of cursussen en leer een nieuwe skill. Onze docenten leggen je stap voor stap uit hoe je te werk gaat.

de leukste kinderfeestjes

ook leuk voor volwassenen

leuk met de kids

creatief en leerrijk

voor ouders en animatoren

de leukste hobby's

verrassende activiteiten

ook voor thuis

les van ervaren docenten

alles over kinderanimatie

allCoursesWithinSubtheme Kinderanimatie

Kinderboeken Illustreren, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Kinderboeken Illustreren en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kindergrime, cpProfessionWithFuture

De praktijk leren in de lessen, en rustig thuis de theorie doornemen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kinderverhalen Schrijven, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Kinderverhalen Schrijven en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ballonplooier, cpProfessionWithFuture

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Deze cursussen zijn in de eerste plaats bedoeld om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan. Maar ook wie nadien graag in de kinderanimatie stapt, is welkom aan onze school! Met de skills die je bij ons leert, schrijf je bijvoorbeeld meeslepende kinderverhalen of organiseer je fantastische kinderfeestjes. Steeds meer ouders geven de organisatie uit handen om hun zoon of dochter een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

Zeven jaar geleden heb ik een evenementenbureau opgericht dat zich specialiseert in avontuurlijke activiteiten voor volwassenen. Sinds een jaar organiseren we ook kinderfeestjes, omdat die vraag maar bleef terugkomen. Ik werk daarvoor samen met een ex-student van jullie school. Ik zorg voor het avontuur, zij zorgt voor de omkadering met mocktails, ijsjes, lekkere hapjes en meer. Ze heeft ook een diploma als grimeur, zodat ze de kids kan omtoveren in echte avonturiers. Ze weet echt van aanpakken en komt vaak met nieuwe initiatieven. We krijgen de ene positieve review na de andere! - employerSpeaks

kinderanimatie

trendsCapitalized

Ouders willen het perfécte feest organiseren voor hun kroost, helemaal op maat van hun kind. Een pannenkoekenfeestje of een uitje naar de speeltuin volstaan niet meer. Een verjaardagsfeestje met een knutsel- of kookworkshop voor creatieve kids, een communiefeest met een avonturenparcours voor de durvers, of een voorleesnamiddag met verkleedpartijtje voor de boekenwurm. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan kinderfeestjes, met een memorabel resultaat. Ouders willen elkaar overtroeven en daar profiteren de kinderen mooi van mee!

Kinderanimatie, hundredPercentOfTheTime

Kinderfeestjes worden steeds innovatiever en technische snufjes vinden hun weg naar de woonkamer. VR-brillen om een spelletje te spelen, videocalls om zieke vriendjes toch nog even te zien, of zoektochten met een gps-systeem. Originele ideeën groeien als paddenstoelen uit de grond.

Ik volgde de thuisstudie ballonplooien eigenlijk gewoon uit interesse en om mijn eigen kinderen te verrassen. Er komen echt leuke figuurtjes aan bod. Na het afronden van de cursus vroeg mijn beste vriend om een act te doen op het verjaardagsfeestje van zijn dochter. En zo ging de bal aan het rollen. Ondertussen doe ik zo’n 4 à 5 acts per weekend. Ik heb van mijn passie mijn (bij-)beroep kunnen maken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Er zitten veel kindervrienden onder onze studenten, dat merken we aan het aantal inschrijvingen voor deze opleidingen. Er is dan ook steeds meer vraag naar ervaren animatoren. Ook jongeren die leiding geven in een jeugdbeweging hebben hun weg gevonden naar onze school. Zo brengen ze variatie in hun activiteiten.

niceToKnowHeader

  • Verjaardagen worden al meer dan 2000 jaar gevierd. De oude Romeinen organiseerde uitbundige feestjes en verrasten elkaar met cadeautjes. Het oudst teruggevonden gebruik van het woord ‘verjaardagsfeestje’ dateert uit de 19de eeuw.
  • Kinderen nodigen gemiddeld 11 à 12 vriendjes uit op hun verjaardagsfeestjes. Het gemiddelde daalt elk jaar, omdat feestjes duurder en exclusiever worden.
  • Augustus en september zijn de maanden waarin de meeste kinderen geboren worden. Het is dus ook in die periode dat de meeste verjaardagsfeestjes georganiseerd worden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0