Creativiteit /Schrijven

Schrijven

Zit jij boordevol ideeën en kent jouw fantasie geen grenzen? Heb je altijd al je eigen boek willen uitgeven? Schrijf je dan in voor een van deze cursussen en maak werk van je eerste uitgave. Onze docenten leggen je uit welke stappen je moet ondernemen en geven je handige schrijftips op maat!

praktische schrijftips

ook voor beginners

creatieve hobby

les van ervaren auteurs

praktijkgerichte lesinhoud

jouw ticket naar succes

leuk en creatief

voor meer inspiratie

voor beginnende schrijvers

jouw eerste stappen als auteur

allCoursesWithinSubtheme Schrijven

Boek Uitgeven, cpProfessionWithFuture

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Creatief Schrijven, cpProfessionWithFuture

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kinderverhalen Schrijven, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Kinderverhalen Schrijven.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Regie, cpProfessionWithFuture

Als je nu start met de cursus Regie, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schrijver (Auto)Biografie, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Schrijver (Auto)Biografie leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Verhalen Schrijven, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Verhalen Schrijven leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Onze schrijfopleidingen zijn in de eerste plaats bedoeld als hobbycursussen, maar helpen je ook perfect op weg om auteur of blogger te worden. Heb je zin om je eigen reisblog te starten, een boek te schrijven of aan de slag te gaan als regisseur? Met deze creatieve opleidingen neem je een ruime voorsprong en verhoog je je kansen op succes.

Als uitbater van een reisbureau werk ik regelmatig samen met influencers met een reisblog. Eentje daarvan heeft een opleiding reisverhalen schrijven gevolgd aan jullie school en ik kan zeggen dat zij uitstekend werk aflevert. Ik heb al regelmatig klanten over de vloer gehad die via haar blog bij mij terecht zijn gekomen. Met andere woorden: ik ben supertevreden! - employerSpeaks

schrijfcursus

trendsCapitalized

Steeds meer bedrijven werken samen met freelancers om bijvoorbeeld blogs te schrijven. Ze kunnen zich dan volledig focussen op hun taak. E-books winnen nog steeds aan populariteit. Veel mensen vinden het handig om boeken te downloaden op hun smartphone of e-reader, zodat ze altijd een hele bibliotheek bij zich hebben. Ook luisterboeken maken een opmars. Handig terwijl je gaat joggen, of ‘s avonds voor het slapengaan. Je vermoeit er je ogen niet mee en je kan ondertussen andere dingen doen.

Schrijven, hundredPercentOfTheTime

Het internet heeft het voor schrijvers veel makkelijker gemaakt om hun werk te delen met een groter publiek. Via Instagram, YouTube en TikTok worden dagelijks miljoenen foto’s en video’s gedeeld. Als schrijver moet je ook iets van marketing kennen om je boek te verkopen. Kennis van digitale media is dus zeker ook belangrijk!

Ik heb een schrijfopleiding gevolgd aan deze school en geef binnenkort mijn eerste boek uit. De docent gaf me heel wat handige tips om mijn schrijfstijl en verhaallijn op punt te zetten. Mijn creativiteit kreeg een enorme boost en ik bleef maar schrijven. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan niet wachten om mijn eerst boek in handen te hebben. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Veel mensen willen een eigen boek uitgeven of een blog starten in een thema dat hen nauw aan het hart ligt. Tijdens onze opleidingen leer stap voor stap werken aan je schrijfstijl en hoe je een boek of blog opbouwt. Dankzij de tips van onze docenten ga je meteen aan de slag.

niceToKnowHeader

  • Wie openstaat voor nieuwe ervaringen, is creatiever. Onze hersenen worden flexibeler en onze verbeelding krijgt een boost waardoor we meer ideeën krijgen.
  • Negatieve ervaringen hebben ook een positieve kant. Je creativiteit en originele ideeën schieten de hoogte in. En omgekeerd werkt het ook: door te schrijven, verwerk je trauma’s op een gezonde manier.
  • Dagdromen helpt je om nieuwe inzichten te krijgen. In je onderbewustzijn zal je andere ideeën krijgen en links leggen waar je nog niet aan gedacht had.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0