Creativiteit/Zelfontplooiing

Zelfontplooiing

Wil je je creatief ontplooien en je talenten ontwikkelen? Tijdens deze cursussen leer je je gevoelens en gedachten op allerlei manieren uiten. Onze docenten zorgen voor persoonlijke feedback en helpen je om tot de beste resultaten te komen.

impactvolle job

levens veranderen

les van ervaren coaches

voor meer levenservaring

op basis van positieve mindset

duurzame begeleiding

verdieping in filosofie

alles over zelfontplooiing

cursus die voldoening geeft

de beste coachingtechnieken


allCoursesWithinSubtheme Zelfontplooiing

zelfontplooiing

Boek Uitgeven

Boek Uitgeven, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Boek Uitgeven en word een krak in je vak als Auteur.

availableVia

zelfontplooiing

Creatief Schrijven

Creatief Schrijven, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Creatief Schrijven en word veelzijdig Schrijver.

availableVia

zelfontplooiing

Dramacoach

Dramacoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Acteren en start meteen als Dramadocent.

availableVia

Piano, word een hobbypianist

Volg enkele lessen Piano en word in een mum van tijd hobby Pianist.

availableVia

zelfontplooiing

Schrijver Autobiografie

Schrijver Autobiografie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Autobiografie en word veelzijdig Autobiograaf.

availableVia

zelfontplooiing

Verhalen Schrijven

Verhalen Schrijven, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Verhalen Schrijven en word veelzijdig Schrijver.

availableVia

Zang, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Zang en word veelzijdig zanger(es).

availableVia


beSureOfYourFuture

Deze cursussen helpen je om professioneel aan de slag te gaan met zelfontplooiingstechnieken. Heb je zin om je eigen reisblog te starten, een boek te schrijven of te beginnen in de theaterwereld? Met deze creatieve opleidingen neem je een ruime voorsprong en verhoog je je kansen op succes.

Als uitbater van een reisbureau werk ik regelmatig samen met influencers met een reisblog. Eentje daarvan heeft een opleiding reisverhalen schrijven gevolgd aan jullie school en ik kan zeggen dat zij uitstekend werk aflevert. Ik heb al regelmatig klanten over de vloer gehad die via haar blog bij mij terecht zijn gekomen. Met andere woorden: ik ben supertevreden! - employerSpeaks

zelfontplooiing

trendsCapitalized

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het is belangrijker geworden om jezelf te uiten en je gevoelens en gedachten niet op te kroppen. Met onze cursussen leer je alles op een rijtje te zetten en creatieve methoden in jouw voordeel te gebruiken.

Zelfontplooiing, hundredPercentOfTheTime

Het internet heeft het voor creatievelingen veel makkelijker gemaakt om hun werk te delen met een groter publiek. Via Instagram, YouTube en TikTok worden dagelijks miljoenen foto’s en video’s gedeeld over zelfontwikkeling en zelfzorg. Influencers halen op deze manier grote winsten uit hun werk en hebben er hun beroep van gemaakt om likes en views te scoren.

Ik heb een schrijfopleiding gevolgd aan deze school en geef binnenkort mijn eerste boek uit. De docent gaf me heel wat handige tips om mijn schrijfstijl en verhaallijn op punt te zetten. Mijn creativiteit kreeg een enorme boost en ik bleef maar schrijven. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan niet wachten om mijn eerst boek in handen te hebben. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De laatste jaren worden deze cursussen alsmaar populairder. Veel cursisten hebben de meerwaarde van zelfontplooiing ontdekt en willen werk maken van hun creatieve denkproces. Onze docenten begeleiden je daarbij en geven je persoonlijke tips waarmee je meteen aan de slag gaat.

niceToKnowHeader

  • Wie openstaat voor nieuwe ervaringen, is creatiever. Onze hersenen worden flexibeler en onze verbeelding krijgt een boost waardoor we meer ideeën krijgen.
  • Door naar muziek te luisteren, vermindert je cortisolproductie. Dit hormoon zorgt ervoor dat je stress ervaart. Dus meer muziek leidt tot minder stress.
  • Negatieve ervaringen hebben ook een positieve kant. Je creativiteit en originele ideeën schieten de hoogte in. En omgekeerd werkt het ook: door te schrijven of muziek te spelen, verwerk je trauma’s op een gezonde manier.
  • Dagdromen helpt je om nieuwe inzichten te krijgen. In je onderbewustzijn zal je andere ideeën krijgen en links leggen waar je nog niet aan gedacht had.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-