Schrijven/Copy en content

Copy en content

Het is een gouden tijd voor pientere online schrijvers. Waarom? We lezen meer online dan ooit tevoren! Blogs, reviews en online artikels zijn dé nieuwe media!

Heb jij een passie voor schrijven en marketing? Schrijf je graag blogs, slogans, webteksten en andere creatieve content? Dan hebben wij de cursussen voor jou! Wij leren je schrijven als een echte pro en helpen je jouw carrière uit te bouwen met praktijkgerichte en up-to-date opleidingen.

Je leert een trendy blog opbouwen, onweerstaanbare artikels schrijven, doeltreffende slogans verzinnen en massa´s volgers scoren. Wacht niet te lang en spring mee op de content marketingkar. Daar plukken jij én jouw bedrijf de winstgevende vruchten van!

goed voor op je cv

voor beginners én gevorderden

met persoonlijke begeleiding

op maat gemaakte cursussen

met online cursusmateriaal

via elektronisch leerplatform

alles leren over content

snel de basis leren

klaar en duidelijk uitgelegd

geen voorkennis vereist


allCoursesWithinSubtheme Copy en content

Blogger, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Blogger en word veelzijdig Blogger.

availableVia

Copywriter, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Copywriter en word een krak in je vak

Copy en content

Nederlands - spelling

Nederlands - spelling, versterk jouw positie op de arbeidsmarkt

Volg de opleiding Spelling en word een krak in je vak als Spellingsexpert.

availableVia

Copy en content

Online Copywriting

Online Copywriting, cpProfessionWithFuture

Behaal je Diploma Online Copywriting en ga professioneel aan de slag.

availableVia


beSureOfYourFuture

Content & copy writers zijn enorm in trek tegenwoordig. Goede content lokt mensen naar je website en zorgt ervoor dat mensen meer vertrouwen hebben in je product. Daarom zijn bedrijven steeds op zoek naar creatieve en opgeleide schrijvers. Als content & copy writer kan je in-house beginnen in een bedrijf, werken bij een marketingbureau of als zelfstandige een eenmansbedrijfje uit te grond stampen.

Een professionele copywriter is essentieel in elk bedrijf. Je kan echt niet meer zonder. We nemen regelmatig nieuwe copywriters in dienst, zowel freelancers als in-house. Je merkt snel dat er een groot verschil is in kwaliteit. Als ze een diploma van jullie school op hun cv hebben staan, weten we zeker dat ze de nodige expertise bezitten om een uitstekende aanwinst te zijn. - employerSpeaks

Copy en content

trendsCapitalized

Content marketing is een van de enige vormen van marketing die nog ervaren wordt als authentiek, nuttig en perfect afgestemd op de internetgeneratie. Daarom wordt er steeds meer geïnvesteerd in kwalitatieve content die het doelpubliek echt aanspreekt en aanspoort. Zo zijn podcasts enorm in de opmars, samen met videocontent en livestreams.

Copy en content, hundredPercentOfTheTime

There is a new social media platform in town. Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord als hét platform voor de jongste generatie. We hebben het natuurlijk over TikTok. Dit platform waarop gebruikers korte filmpjes kunnen uploaden en bekijken, is in korte tijd enorm populair geworden, vooral voor de jongeren onder ons. Maar het hoeft niet alleen voor de jeugd te zijn. Steeds meer mensen van alle leeftijden zitten op de app. Ook bedrijven kunnen perfect gebruik maken van het nieuwe medium om leuke filmpjes te posten en nieuwe fans te winnen.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor taal en schrijven. Het was dus ook een logische stap om daar mijn beroep van te maken. Alleen wist ik niet goed hoe. Een cursus Copywriter was de oplossing. Ik leerde hoe ik mijn passie kon omzetten in een carrière. Onlangs begon ik als freelancer en ik kan al niet meer volgen met het aantal opdrachten dat ik toegestuurd krijg. Blogs, instagramposts, webteksten, slogans, reviews, productbeschrijvingen,... ik doe het allemaal! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen uit het subthema Content & copy schrijven zijn perfect voor iedereen die schrijfskills wil inzetten om bedrijven te helpen. Je leert alles over wat je nodig hebt om meteen na je opleiding aan de slag te gaan. Dankzij de persoonlijke begeleiding zit je geen moment vast en krijg je een antwoord op al je cursusgerelateerde vragen.

niceToKnowHeader

  • Een van de populairste vormen van content marketing zijn e-mails.
  • Regelmatig bloggen kan het aantal bezoekers op een website tot 5 keer verhogen.
  • Er is niet één social mediaplatform dat het beste is. Verschillende doelgroepen vereisen verschillende platformen. Wil je millenials bereiken? Ga voor Instagram. Eerder zakenmensen en professionelen? Probeer LinkedIn. Natuurlijk mag je ook niet vergeten dat er veel mensen actief zijn op Facebook en YouTube.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-