Coaching /Liefde en relaties

Liefde en relaties

Liefde is een werkwoord. En steeds meer mensen komen tot dat besef. Ze doen daarbij een beroep op een therapeut of coach om hun relatie weer op de rails te krijgen. Jij kan die coach zijn. Als relatie-expert wacht jou een wereld vol boeiende gesprekken. Een wereld waarin jij het verschil maakt.

inzicht in relatiedynamiek

duurzame relaties opbouwen

vertrouwensbanden herstellen

efficiënte communicatieskills

partnergroei bevorderen

de beste therapietechnieken

privé en professioneel

gezonde grenzen aangeven

focus op assertiviteit

coaching gericht op koppels


allCoursesWithinSubtheme Liefde en relaties

Liefde- en relatiecoach

Mediation en Conflictbemiddeling

Mediation en Conflictbemiddeling, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Onderhandelaar.

availableVia

Liefde- en relatiecoach

Omgaan met genderdiversiteit

Omgaan met genderdiversiteit, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Gender en word een krak in je vak als Genderdeskundige.

availableVia

Relatiecoach, cpProfessionWithFuture

Droom jij van een succesvolle carrière als relatiecoach?

Sekscounselor, word professioneel sekscounselor

Praktijkgerichte en Professionele studie met vakdocent én Diploma.

Liefde- en relatiecoach

Single Coach

Single Coach, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus Single Coach en studeer waar en wanneer je wil.

availableVia


beSureOfYourFuture

Het taboe rond praten over je relatie geraakt stilaan doorbroken. En maar goed ook. Relaties, liefde en seks worden zo allemaal bespreekbaar. De vraag naar goede seksuologen en relatiecoaches zit in de lift. Ben jij iemand met een groot empathisch vermogen, die kan luisteren en graag anderen helpt? Dan staat een job als coach jou op het lijf geschreven. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Onze coach heeft onze relatie ongetwijfeld gered. Hij deed ons inzien dat we meer aan elkaar hadden dan we dachten en liet ons weer van de kleine dingen genieten. Ik zou iedereen aanraden om bij een sekscoach langs te gaan. - employerSpeaks

Liefde- en relatiecoach

trendsCapitalized

In een wereld vol technologie is het vaak moeilijker om een echte connectie te maken. Single coaches, relatiecoaches en sekscoaches winnen daarom steeds meer aan populariteit. Als coach breng jij mensen weer samen. Je helpt ze zichzelf en elkaar te accepteren. Onze coaches hebben het dan ook steeds drukker. Het taboe rond praten is de wereld bijna uit. En als Coach ben jij de ideale luisteraar voor elk gesprek.

Liefde en relaties, hundredPercentOfTheTime

Relaties starten tegenwoordig vaak online. Het internet en smartphones hebben ons leven op vele vlakken makkelijker gemaakt en toch … toch vinden velen het moeilijker dan ooit om een sterke connectie te maken. Voor die mensen is er één alternatief: coaching. Coaching gaat verder waar apps stoppen. Ze helpen je betekenisvolle relaties starten, onderbouwen of afsluiten. Wat je ook nodig hebt, een coach helpt je verder. En jij kan die coach worden. Voor anderen, of gewoon voor jezelf.

Ik doe mijn job zo graag. Dankzij het volwassenenonderwijs heb ik van mijn passie ook mijn beroep kunnen maken. Ik wist altijd al dat ik mensen wou helpen en advies wou geven, dankzij mijn cursus helpt dat advies mensen ook écht. Ik zou de cursussen iedereen aanraden. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We zien toch een lichte stijging in het aantal coaches die bij ons afstudeert. En ook vanuit het werkveld horen we dat de vraag naar coaches met een degelijke opleiding blijft stijgen. Als je een diploma van onze school op zak hebt, dan ben je eigenlijk klaar om volwaardig zelfstandig of in groep aan jouw nieuwe carrière te starten.

niceToKnowHeader

  • Seks vermindert je stress, is gezond en zorgt voor meer zelfvertrouwen.
  • In een gezonde relatie zitten, vermindert de kans op een hartaanval.
  • Volgens sommige studies start 1 op de 3 relaties vandaag online.
  • Meer dan de helft van de mensen beschrijft zijn ervaring met dating apps als negatief.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0