Bouw & Renovatie/Verkoop en advies

Verkoop en advies

Wil je in de bouwsector aan de slag? Wie weet schuilt er een geboren verkoper of een administratief wonder in jou! Schrijf je nu in en start een job die inspeelt op jouw talent.

volg les van vastgoedexperts

kies een studie op maat

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

ervaring in bouwopleidingen

studeer waar en wanneer je wil

volg les in jouw buurt

ontvang een up-to-date cursus

krijg praktijkgericht les


allCoursesWithinSubtheme Verkoop en advies

Vastgoedverkoper worden?

Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Bedrijfsbeheer en word veelzijdig Ondernemer.

availableVia

Immocoach Allround, cpProfessionWithFuture

Na deze praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als Immo Coach.

Immofotografie, cpProfessionWithFuture

Volg les in groep, zonder je te verplaatsen! Schrijf je in voor een Virtual Class.

SketchUp 3D, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor je Virtual Class SketchUp 3D en volg je lessen via Zoom.

Vastgoedverkoper worden?

Vastgoedcoach

Vastgoedcoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Vastgoedadviseur.

availableVia

Vastgoedverkoper worden?

Vastgoedinkoper

Vastgoedinkoper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Vastgoedinkoper en bouw je expertise uit.

availableVia

Vastgoedverkoper worden?

Vastgoedstylist Homestaging

Vastgoedstylist Homestaging, cpProfessionWithFuture

Volg de praktijkgerichte cursus Vastgoedstylist (Homestaging) en bouw je carrière uit.

availableVia


beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven bouwen en verbouwen, maar vooral ook kopen en verkopen. Vastgoedmakelaars en bouwspecialisten moeten met een heel gelijkaardig product zich toch weten te onderscheiden. Jouw skills als verkoper maken het verschil! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Wanneer we iemand nieuw aannemen in ons vastgoedkantoor, vinden we het belangrijk dat die persoon een goede basis heeft. Dat hij of zij weet wat immobiliën is. Dat hij of zij de wet kent. En begrijpt hoe klanten denken en waar mensen naar op zoek zijn. Uit ervaring weten we dat je bij het Centrum voor Avondonderwijs al die kennis krijgt. Mensen met een diploma hebben bij een sollicitatie dus een grote voorsprong op anderen zonder. - employerSpeaks

Vastgoedverkoper worden?

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die persoonlijk voor hen op zoek gaan naar een nieuwe woning. Ze willen experts met stijlgevoel die een nieuwe thuis voor hen kunnen vinden. Jij kan die expert zijn. Een diploma als expert in de bouw of vastgoed brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je bent de verkoper van een droom. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Verkoop en advies, hundredPercentOfTheTime

Apps en websites maken het mensen makkelijker om met een vastgoedmakelaar in contact te komen. Ze zijn essentieel bij het geven van een eerste indruk aan potentiële kopers. Maar daar stopt het niet. Je presentatie, kennis, gevoel voor interieur en feeling met de klanten zijn allesbepalend in een succesvolle verkoop. Er zijn heel wat nieuwe snufjes bijgekomen in de vastgoed- en bouwsector. Maar er is geen enkele technologie die zo overtuigend werkt als een goede makelaar die een huis, een droom en een toekomst kan verkopen.

Ik had altijd al een passie voor wonen. En voor interieur. Daarnaast was ik ook nog eens een geboren verkoper, dus ik wist wat me te doen stond. Ik moest gewoon huizen verkopen. En toch is dat een markt waar je zonder ervaring niet zo makkelijk binnengeraakt. Daarom besloot ik mij, naast mijn vaste job, bij te scholen in afstandsonderwijs. Ik heb er iets langer over gedaan dan gepland, maar ik kon makkelijk zelf mijn eindexamen inplannen en was ook meteen geslaagd. Nu werk ik bijna een jaar als vastgoedmakelaar en ik raad echt iedereen aan om gewoon zijn dromen te volgen. Deze opleidingen maken dat super makkelijk. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in de bouwsector en dan specifiek in verkooptechnieken veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om vlot hun verkoopcijfers en bonussen te halen.

niceToKnowHeader

  • De waarde van het Witte Huis wordt op zo’n 110 miljoen dollar geschat.
  • In de Verenigde staten zijn er vijf keer meer huizen leegstaand dan dat er daklozen zijn.
  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.