Ontplooi je talenten met een Studietraject naar keuze

Wil je je kennis uit één sector helemaal uitdiepen en een expert worden in je vakgebied? Heb je interesse om meerdere cursussen te volgen om écht in je carrière te investeren? Wil je uit ons cursusaanbod een persoonlijk traject samenstellen?

Op één van deze vragen ‘ja’ geantwoord? Dan volg je best een langlopende opleiding aan onze school. De doelstelling? Jobgerichtheid. De verschillende studietrajecten die het Centrum voor Afstandsonderwijs aanbiedt bundelen alle praktische kennis en vaardigheden om een beroep succesvol uit te oefenen of je ten gronde in een materie te verdiepen.

Je hebt drie mogelijkheden:

OPTIE 1: Volg een Allroundopleiding

Wil je alle kennis over één thema of binnen één sector vergaren en een echte vakspecialist worden? Dan kies je voor het studietraject ‘Allroundopleiding', waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt, in een vooraf vastgelegd traject. Een allroundopleiding is altijd een stuk voordeliger dan het volgen van elke module apart. Enkele voorbeelden:

OPTIE 2: Volg een 'Studietraject op maat'

Wil je je kennis liever uitbreiden over verschillende domeinen heen en je eigen studiepakket samenstellen? Of heb je de behoefte om je carrière om te gooien en met iets heel anders te beginnen? Ga dan voor een studietraject op maat, waarbij je in samenspraak met een opleidingsconsulent een traject op maat samenstelt, met daarin enkel de vakken die jij wil. Mét korting.

Contacteer voor meer informatie onze opleidingsconsulenten via telefoon, chat of email, of kom langs op één van onze kantoren in Antwerpen, Gent of Hasselt. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

OPTIE 3: Volg een 'All-You-Can-Study'

Wil je er echt een jaar of langer invliegen en in die periode zoveel studeren als je zelf wil, wat en wanneer je wil? Dan is onze formule All-You-Can-Study helemaal jouw ding. Voor een vast bedrag per maand of per jaar volg je een onbeperkt aantal opleidingen uit het aanbod van het Centrum voor Afstandsonderwijs (meer dan 350 cursussen!)

Mix & match zelf je opleiding: doe zoveel mogelijk kennis op en specialiseer je binnen 1 branche, of laat je interesses de vrije loop en selecteer een breder scala uit ons aanbod. Aan jou de keuze!

Drie redenen waarom jij kiest voor een langlopende opleiding aan het Centrum voor Afstandsonderwijs:

  1. Wat je gaat studeren is volledig aangepast aan jouw interesses en toekomstplannen. Bovendien is een studietraject heel flexibel. Zo ben je er zeker van dat jouw opleiding perfect bij je past!
  2. Je geniet altijd van een fikse korting op het inschrijvingsgeld als je voor het hele programma inschrijft, tegenover het volgen van alle onderdelen apart. Bovendien is het altijd mogelijk om je opleiding in termijnen te betalen.
  3. Meer kennis? Da’s meer kansen! Wanneer je voor alle onderdelen geslaagd bent, ontvang je een waardevol diploma van het overkoepelende programma dat jij hebt gevolgd. Met dit diploma toon je jouw kennis aan, of ga je zelfstandig aan de slag (als je ook het attest bedrijfsbeheer hebt).

 

Dit kan elke dag tussen 8u30 en 18u30 in onze inkijklocatie in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL). Je kan ook bellen naar 03 292 33 30 of mailen naar traject@thuisstudie.be.

Studeer jij al aan het CVA en wil je graag instappen in één van deze nieuwe trajecten? Dat kan! Informeer dan snel je opleidingsconsulent op het nummer 03 292 33 30 of via traject@thuisstudie.be.