Moderne leeromgeving

You live, you learn. De zakenwereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een kenniscentrum, ook online. De afgelopen maanden werd daarom hard geïnvesteerd in een splinternieuwe online leeromgeving, e-campus, waarop oefeningen staan, extra lesmateriaal, filmpjes enz.

Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Het Centrum voor Afstandsonderwijs zal blijvend investeren in nieuwe technologieën en trends in de markt, om jou ook online een optimale ervaring te blijven bieden. Zo kan je dus ook rond de klok genieten van studiehulp en advies.

e-Campus: bijkomende ondersteuning tijdens jouw studie

Als student aan het Centrum voor Afstandsonderwijs krijg je toegang tot e-campus, onze digitale leeromgeving. Deze professionele website gebruik je om contact op te nemen met je docent, en ter ondersteuning bij het instuderen van je cursus. Je vindt hier extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties, beeldmateriaal, …

De belangrijkste functies zijn de volgende:

  • Mijn agenda, waarin je ingeplande examens ziet.
  • Berichten, waarin je contact kan opnemen met je docent door hem/haar een bericht te sturen. Je docent zal je hierop binnen de 48 uren antwoorden.
  • Documenten en links, waarin je docent allerlei documenten kan uploaden, als voorbeelden of illustraties bij je cursus.
  • Oefeningen, waarmee je de leerstof kan inoefenen, mét onmiddellijke feedback van wat je goed of fout doet.
  • Taken, waarmee jouw docent je een taak kan doorgeven, die je moet beantwoorden. Door te antwoorden op een taak kan je ook bijlages naar je docent versturen.
  • Media, waarop b.v. videomateriaal staat, als illustratie bij je cursus.

Kortom: dit leerplatform vormt een waardevolle aanvulling op de lessen in de klas en helpt je bij het instuderen en inoefenen van jouw leerstof, en om in spoedtempo jouw diploma te behalen!

Jouw persoonlijk studentenprofiel

Als je geregistreerd bent op onze website, surf je met één klik naar jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier kan je gemakkelijk je eigen gegevens aanpassen, of hoofdstukken downloaden van nieuwe cursussen waarin jij geïnteresseerd bent.

Heb je je al ingeschreven? Dan zie je in een handige agenda je je geplande examens kan bekijken. Je ziet er ook een lijstje met (eventuele) materialen die je nodig hebt. Het is ook op deze pagina dat er extra informatie kan worden doorgegeven betreffende stages of openstaande vacatures. De informatie die je hier ziet is altijd up-to-date. Superhandig dus!