Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Lashes & Brows zijn helemaal hot! Logisch ook: sprekende wenkbrauwen of oogverblindende wimpers maken een look echt helemaal af. Zin om de meest moderne technieken aangeleerd te krijgen door de beste brow- en lashexperten van Europa? Dan zijn onze opleidingen voor jou de ideale keuze!

Tijdens onze cursussen leren we je het allemaal: van extensions en kleuren tot shapen, opvullen en bijtekenen. Op die manier ga je zo snel mogelijk aan de slag om jouw carrière in deze boeiende en bruisende sector een stevige boost te geven!

Ontdek ons aanbod van professionele thuislessen, virtual classes en groepsopleidingen die van jou een specialist in dit vakgebied maken. Zoek je favoriete cursus en schrijf je in! Zo start je meteen aan jouw nieuwe toekomst.


allSubthemesWithinTheme Wimpers & Wenkbrauwen

Brows

Brows

4 fgroupcourses

Extensions

Extensions

2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Gezichtsontharing

Gezichtsontharing

5 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Lashes

Lashes

4 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Steeds meer mensen laten hun wenkbrauwen en wimpers onder handen nemen door een professional: brow bars en schoonheidssalons zijn populairder dan ooit. Met een diploma van onze school op zak, toon je meteen aan dat je over uitstekende vaardigheden beschikt en komen de klanten vanzelf. Zo maak je van jouw carrière in de beautysector een succes!

Wie in de wenkbrauw- en wimpersector succes wil boeken, moet uiterst nauwkeurig werken. Sollicitanten met een diploma van deze school steken er vaak met kop en schouders bovenuit. Ze beschikken over de juiste vaardigheden en weten exact wat ze moeten doen, met schitterende resultaten als gevolg. - employerSpeaks

Word wenkbrauw- en wimperexpert

trendsCapitalized

Klanten in de beautysector gaan tegenwoordig vaker voor een full package: naast een verzorgende behandeling voor hun huid en een moment van ontspanning, willen ze ook hun wenkbrauwen en wimpers laten bijwerken. Natuurlijk ogende en volle wenkbrauwen die je gezicht vormgeven en doen stralen, zijn het ultieme doel. Velen hebben in het verleden zelf geëpileerd, waardoor ze nu professionele handen moeten hebben om vollere exemplaren te krijgen. Gelukkig sta jij als brow stylist voor hen klaar en weet jij hen de perfecte brows aan te meten.

Wimpers & Wenkbrauwen, hundredPercentOfTheTime

Wenkbrauwen geven het gezicht vorm. Het is een belangrijk uiterlijk kenmerk waar mensen steeds meer belang aan hechten. Daar spelen de grote beautymerken steeds beter op in door regelmatig nieuwe oplossingen aan te bieden. Zo ontstaat er elk jaar wel minstens één nieuwe techniek om vollere, strakkere wenkbrauwen te creëren. De nieuwste trend op vlak van wenkbrauwstyling is het lamineren van de wenkbrauwen, ook wel een browlift genoemd. De techniek zorgt ervoor dat je wenkbrauwharen in de gewenste richting blijven staan. Ben jij een wenkbrauwstylist en wil je klanten tevreden houden door te blijven innoveren? Volg dan een opleiding aan onze school!

Ik werkte al een aantal jaar als schoonheidsspecialiste, maar ik deed vooral gelaatsverzorging. Toen ik steeds vaker de vraag kreeg of ik ook wenkbrauwen bijwerkte, wilde ik me daar eerst in bijscholen. De fantastische docenten van de allroundopleiding Browstyling leerden me veel nieuwe dingen die ik meteen ben gaan toepassen in mijn salon. Het resultaat: ik ben gelukkig en mijn klanten ook! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We zien steeds meer studenten in onze lessen die al een andere beauty-opleiding uit ons aanbod gevolgd hebben. Ze hebben duidelijk de smaak te pakken en willen hun diensten verder uitbreiden. Ze weten al dat we hier heel hard focussen op de praktijk, dus ze zijn er zeker van dat ze bruikbare skills gaan bijleren. Ook als beginner in de beauty zijn deze opleidingen een waardevol item op je cv. Je begint bij het begin en je docent leert je stap voor stap de kneepjes van het vak.

niceToKnowHeader

  • Elke wenkbrauw bestaat gemiddeld uit zo’n 250 haartjes.
  • Ook onze wenkbrauwen worden grijs naarmate we ouder worden. Wenkbrauwverf to the rescue!
  • Wenkbrauwen houden van de zomer! Ze groeien veel sneller bij warm weer dan in de koude winter.
  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing en koolstof.