Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving

Wil jij graag al jouw opborrelende ideeën uiten in professioneel ontworpen affiches of brochures dankzij verschillende programma’s zoals Indesign, Illustrator of Photoshop? Zou je graag een blitse website bouwen of prachtige designs creëren in een tekenprogramma zoals SketchUp 3D? Volg dan een opleiding in het thema Grafische Vormgeving en ga voor creatieve carrière!

Dankzij onze praktijkgeïnspireerde opleidingen leer je alle kennis die je nodig hebt om perfect ontworpen creaties tot leven te wekken! Laat je creativiteit dan de vrije loop en geef jouw carrière een stevig duwtje in de rug.

Kies uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo start je meteen aan een nieuw hoofdstuk in je professionele carrière dat je tot in de puntjes zelf kan ontwerpen!

allSubthemesWithinTheme Grafische Vormgeving

beSureOfYourFuture

Grafisch vormgevers worden tegenwoordig in elk bedrijf gevraagd, dus solliciteren zal met jouw diploma zo goed als vanzelf gaan. Of misschien wil je zelf je eigen baas worden en als freelance photoshop-, illustrator- of webdesigntalent aan de slag? Dat is allemaal mogelijk. Als grafisch vormgever ligt de wereld aan jouw voeten!

We hebben nu twee grafisch vormgevers in dienst, die beiden bij jullie in avondonderwijs hun opleiding hebben voltooid. Sindsdien ziet onze website er een pak strakker uit en zijn ook onze mails en brieven een verlengde van ons merk. Als werkgever ben ik overtuigd. Avondonderwijs biedt echte klassebakken aan. - employerSpeaks

Word grafisch vormgever

trendsCapitalized

De digitalisering vond al snel zijn weg naar de grafische sector en dat is een voordeel voor jou. Grafische programma’s en apps zijn gebouwd voor de 21ste eeuw en werken tegenwoordig ook vlot op elke computer. Wanneer je in een bedrijf aan de slag gaat, is de kans ook groot dat je met Adobe moet werken. Wij leren je al deze programma’s onder de knie krijgen. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

Grafische Vormgeving, hundredPercentOfTheTime

De grafische sector is continu in beweging. De innovaties wat betreft grafische programma's, computers en creativiteit volgen elkaar aan een sneltempo op. Dat maakt de job bijzonder boeiend! Met vrijwel elke computer, en zelfs met enkele smartphones kan je tegenwoordig aan de slag als grafisch vormgever. De tools om professioneel foto’s te bewerken zijn eindeloos. Zo werk je tegenwoordig zelfs on the go volledige campagnes uit, creëer je inspirerende social media content of geef je een totaal nieuwe look aan eender welke website.

Ik wou altijd al leren photoshoppen. Dus vorig jaar besloot ik de cursus in groep te volgen. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Het is mijn droom om dit voltijds te kunnen doen. En ik denk dat met alles wat ik geleerd heb, dat dat op termijn zeker haalbaar zal zijn. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je je nu professioneel wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meestgebruikte grafische programma’s tot je er zelf expert in wordt. Gewoon doen. Schrijf je vandaag nog in.

niceToKnowHeader

  • De oude Egyptenaren worden vaak gezien als ‘s werelds eerste logo-ontwerpers. Hoe kan het ook anders, met al die coole hiërogliefen.
  • Van alle logo’s op deze aardbol is dat van Nike misschien wel het meest herkenbaar. Maar wist je dat het werd ontworpen door een student?
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990 uit.
  • De eerste website is eigenlijk een pak minder oud dan je eerst zou denken. Pas in 1991 stond deze online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0