Computervaardigheden

Computervaardigheden

Wil je graag alle functies ontdekken van je nieuwe Mac? Heb je Excel of Word wel al eens gebruikt, maar wil je er nu echt professioneel mee aan de slag? Of wil je een echte informaticus worden en met de meest voorkomende programma’s leren werken? Volg dan een opleiding in het thema Computervaardigheden voor een unieke opleiding!

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer je alle kennis die je nodig hebt om perfect met jouw gekozen programma te werken! Ontdek alles vanaf de basis of scherp je eerder verworven skills van diverse programma’s aan om jouw carrière een stevig duwtje in de rug te geven.

Kies uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo ga je meteen aan de slag om jouw kennis uit te breiden en weer een mooie aanvulling op je cv te zetten!

allSubthemesWithinTheme Computervaardigheden

beSureOfYourFuture

In deze opleidingen leer je de basis van de meest gebruikte computerprogramma’s. Wil je meer? Dan bieden we je ook nog eens tal van specialisaties aan. Computervaardigheden zijn tegenwoordig essentieel voor tal van beroepen, maar ze zijn ook meer dan dat: ze maken je leven makkelijker. Zorg ervoor dat jouw cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen en schrijf je nu in voor een van deze opleidingen!

Vlot met computers werken is een must geworden. In zo goed als elke job is werken met Microsoft Office een absolute basis. Vaak komt daar zelfs kennis van HTML of andere gespecialiseerde programma's bij kijken. Jullie opleidingen zijn ideaal om op korte tijd die noodzakelijke kennis te vergaren. - employerSpeaks

Computeropleidingen

trendsCapitalized

In Noord-Europa gebruikt 95% van de bevolking actief het internet. Dat is enorm veel, en nog maar eens een bewijs dat computers en smartphones een enorme impact hebben op onze levens. En die impact groeit. Computervaardigheden zijn in de meeste jobs essentieel. Zeker in administratieve en ICT-functies wordt er actief naar gepeild op sollicitatiegesprekken. Bereid je daarom voor met een opleiding op maat en leer de skills die jij nodig hebt om te slagen in het leven.

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

IT is een bruisende sector waarbij de invloed van nieuwe ontwikkelingen wereldwijd reikt. Een van die opkomende technologieën is artificiële intelligentie. We komen nu al dagelijks in contact met systemen die gestuurd worden door AI. Wanneer we het vliegtuig nemen, vliegt de piloot maar 7 minuten zelf, de rest gebeurt automatisch. Google Maps stuurt je langs de kortste en snelste route dankzij artificiële intelligentie. Spotify beveelt liedjes aan op basis van wat je eerder geluisterd hebt, dankzij AI. De technologie achter deze systemen wordt steeds geavanceerder en reikt verder en verder. Zin om daaraan mee te werken? Doen!

Mijn kennis van computers is altijd beperkt geweest. Toen ik ander werk moest zoeken, bleek dat een groot probleem op mijn cv. Daarom besloot ik me twee jaar geleden bij te scholen. Ik volgde de cursussen Excel, Access en Word en leerde zo heel snel de basis. Dankzij die cursussen had ik genoeg kennis om snel aan een nieuwe job te geraken. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als je nog beter met computers of bepaalde computerprogramma’s wil leren werken, dan zijn deze cursussen perfect voor jou. Je begint vanaf nul en de leerstof is heel duidelijk. De docenten staan altijd paraat om te helpen wanneer je vastzit. Een echte aanrader!

niceToKnowHeader

  • 80% van de mails die dagelijks verstuurd worden zijn spam.
  • De 3 meest voorkomende paswoorden zijn 123456, 12345 en 'paswoord'. Je kiest dus best iets anders!
  • Er worden meer dan 6000 nieuwe computervirussen ontwikkeld per maand. Dat zijn er ongeveer 200 per dag!
  • Een professionele typist die heel de dag typt, legt meer dan 15 km per dag af met zijn handen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0