Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Buzzwords als Mindfulness en NLP zijn alomtegenwoordig. Wil jij deze technieken zelf aanleren om hiermee jouw klanten persoonlijk te helpen groeien? Dan zijn onze opleidingen uit het thema Persoonlijke Ontwikkeling voor jou de ideale weg naar een beter welzijn voor jezelf en de mensen rondom jou.

Met behulp van onze praktijkgeoriënteerde cursussen krijg je meer inzicht in de menselijke psyche. Zo help je anderen naar een positieve toekomst. En dat dankzij de geheimen van de sector, aangereikt door vakbekwame docenten die met hart en ziel jouw cursussen samenstelden.

Selecteer uit ons aanbod van boeiende thuislessen, Virtual Classes en groepsopleidingen dé cursus die jou aanspreekt en schrijf je in. Zo help je anderen na je studies om met een nieuw, herwonnen zelfvertrouwen door het leven te wandelen.


allSubthemesWithinTheme Persoonlijke Ontwikkeling

Beter communiceren

Beter communiceren

4 homestudies, 4 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Beter managen

Beter managen

3 homestudies, 5 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Betere relaties aangaan

Betere relaties aangaan

4 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass

Gedrags- en leerproblemen oplossen

Gedrags- en leerproblemen oplossen

5 homestudies, 4 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Productiviteit verhogen

Productiviteit verhogen

2 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Stress en burnout verhelpen

Stress en burnout verhelpen

7 homestudies, 7 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

5 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Zelfbewustzijn ontwikkelen

Zelfbewustzijn ontwikkelen

8 homestudies, 5 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen vergroten

6 homestudies, 3 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

We hebben allemaal doelen in ons leven en allemaal willen we iets bereiken. Coaches, therapeuten en psychologen vervullen dan ook een steeds grotere en belangrijkere sociale en maatschappelijke rol. Ze helpen ons onze grenzen te verleggen. Wil je zelf ook mensen helpen doelen te bereiken? Leer alles tijdens onze opleidingen!

In een groot bedrijf als dat van ons is het belangrijk om soms even stil te staan bij onze werknemers. Daarom hebben al onze HR-managers er een cursus coaching opzitten. En dat werkt. We slagen erin om onze werknemers beter op te vangen en te motiveren. Zo houden we veel kennis bij en groeien we al jaren. - employerSpeaks

Persoonlijke Ontwikkeling

trendsCapitalized

We praten steeds makkelijker over wat we willen bereiken in het leven. Jij als coach in spe helpt daarmee. Zo kom je in een arbeidsmarkt terecht waar de vraag naar jou enorm groot is en bovendien blijft groeien.

Persoonlijke Ontwikkeling, hundredPercentOfTheTime

De populariteit van coaching op het werk neemt alsmaar toe. Organisaties spenderen jaarlijks aanzienlijke budgetten aan coaching voor hun werknemers. Veel trainingsbureaus bieden professionals uitgebreide opleidingen aan tot gecertificeerd coach. Veel bedrijfsleiders en ook overheden zien er het nut van in.

Ik was vroeger altijd degene op wie mijn familie en vrienden steunden. Altijd stond ik voor hen klaar wanneer ze nood hadden aan advies of een babbel. Mede daarom heb ik enkele jaren geleden besloten om een opleiding te volgen aan jullie school. Ik ben nu geruime tijd actief als zelfstandig coach en heb een behoorlijk klantenbestand uitgebouwd. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Er is veel nood aan professionele coaches en therapeuten. Dat merken we aan het aantal inschrijvingen voor onze opleidingen én dat horen we ook vanuit het werkveld. Naast anderen, help je jezelf: de opleidingen zijn stuk voor stuk groeimomenten in je algemene persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn een aanrader voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

niceToKnowHeader

  • Coaching is in de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden. In België zijn er nu meer dan 20.000 coaches.
  • Er zijn wereldwijd meer dan 53.000 therapeuten actief op de arbeidsmarkt.
  • Volgens onderzoek is ongeveer 98% van de klanten blij met wat een therapeut voor hen betekende.
  • Therapie focust zich met name op het verleden en coaching op de toekomst.