Nagelstyling

Nagelstyling

Wil jij een cliënt er zo goed mogelijk laten uitzien met mooie, verzorgde nagels die het plaatje helemaal compleet maken? Zou jij graag leuke nailart leren aanbrengen of dé oplossing bieden voor nagelbijters? Dan laat je jouw cliënten binnenkort weer stralen dankzij een van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van Nagelstying!

Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak die je nodig hebt om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. En dat met zowel knalkleuren, een sobere French manicure en zoveel meer. Alles is mogelijk! Zo geraak je in jouw toekomstige carrière je creativiteit kwijt, maar ook je passie voor beauty en fashion.

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtual classes én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je iedereen weer op en top stijvol voor de dag laat komen.


allSubthemesWithinTheme Nagelstyling

Acryl

Acryl

3 fgroupcourses, 1 virtualclass

Advanced nails

Advanced nails

1 virtualclass

Gellak

Gellak

2 fgroupcourses

Gelnagels

Gelnagels

3 fgroupcourses

Manicure

Manicure

5 fgroupcourses, 1 virtualclass

Nail art

Nail art

3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Pedicure

Pedicure

3 fgroupcourses, 1 virtualclass

Polygel

Polygel

4 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

In je job als nagelstylist reiken kunst en schoonheid elkaar de hand. Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagelstylist of gel artist of als werknemer in een nagelstudio. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Foto's zijn belangrijk om je stempel te zetten als nagelstylist. Dankzij Instagram en Facebook is het makkelijker dan ooit om je kunstwerken te delen met de wereld. Onze studio is altijd mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen. We vullen ons portfolio regelmatig aan en blijven up-to-date met de laatste trends. Zo houden we onze volgers op sociale media geïnteresseerd. Een actief profiel wordt bovendien snel gedeeld. Regelmatig uploaden is dus de boodschap! - employerSpeaks

Nagelstyling

trendsCapitalized

Nagelstyling is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstylist aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je de ideale eerste stap. Wie werkt als nagelstylist, moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends die populair en gewild zijn. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld de French manicure énorm hot: een populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Die trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Nagelstyling, hundredPercentOfTheTime

Gelnagellak is nog steeds een erg populaire techniek dankzij de eindeloze mogelijkheden in lengte, vorm en ontwerp. Een meer recente evolutie is de groeiende aandacht voor de conditie van de nagel. Hoe voorkom je dat een nagel fragiel en dun wordt bij het regelmatig aanbrengen van gellak? De nagels regelmatig laten rusten is een belangrijke factor. Daarnaast is een goede voorbereiding essentieel. Voor je gellak aanbrengt, prep je de nagel best met een product dat het oppervlak schoonmaakt en de nagel hydrateert.

Nagelstyling is vakwerk. Hoewel het vaak als hobby wordt beoefend, laat je je nagels toch best doen door een professional. Een nagelbehandeling in een schoonheidssalon is zeker goed, mits de behandelaar de juiste opleidingen en certificaten behaald heeft. Wil jij nagelstylist worden? Volg dan een goede opleiding aan onze school. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. De consument is uiteraard in staat om het nodige zelf te doen: handcrème smeren, nagelriemolie gebruiken, vijlen en de nagels lakken. Vaak krijg je dan toch een ander resultaat dan bij een nagelstylist. Het is een erg belangrijk beroep, hoewel mensen het vaak zien als hobby of leuke bijverdienste. Toch is het absoluut cruciaal om professioneel bezig te zijn en kennis te hebben van zowel de anatomie en pathologie van de nagels als de producten waarmee wordt gewerkt. Een professionele opleiding is dus zeker aan te raden!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Veel mensen vinden de ervaring bij een nagelstylist even belangrijk als het resultaat. Zorg er dus voor dat je je klanten goed ontvangt.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar: keratine.
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures om gezond te blijven.