Boekhouden

Boekhouden

Ben jij een echte number cruncher? Wil je graag complexe financiële vraagstukken oplossen of een boekhouding met een arendsoog opvolgen en in orde houden? Krijg je het warm van termen zoals balansen, activa's en aftrekposten? Dan is een van onze cursussen uit het beroepsveld Boekhouden zeker en vast de uitdaging die je zoekt om jouw carrière een nieuwe boost te geven!

Specialiseer jezelf tot een echte expert dankzij een van onze professionele en praktijkgerichte cursussen die jouw klaarstomen voor een beloftevolle carrière. Met jouw nieuwe kennis vind je zo een interessante job. Goede boekhouders zijn essentieel voor elk bedrijf. Werkzekerheid is dus gegarandeerd!

Kies uit ons boeiende aanbod van groepscursussen, thuisstudies en virtual classes met een lessenpakket dat jouw boekhoudkundig hart sneller doet slaan. Zo ben je op en top klaar om je nieuwe, blitse carrière in te boeken.


allSubthemesWithinTheme Boekhouden

Administratiekantoor

Administratiekantoor

6 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass

Boekhoudkundig medewerker

Boekhoudkundig medewerker

7 homestudies, 2 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Financieel management

Financieel management

5 homestudies, 4 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Je eigen zaak

Je eigen zaak

6 homestudies, 5 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

3 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass


beSureOfYourFuture

Boekhouden en economie gaan hand in hand. Een goede boekhouding is essentieel voor elke onderneming. Er is dus altijd vraag naar een gekwalificeerde boekhouder als jij. Ga aan de slag als werknemer in een boekhoudkantoor, medewerker op de boekhoudkundige afdeling van een bedrijf of als zelfstandige die de eigen boekhouding bijhoudt.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich aan jullie school in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch enkele essentiële stappen gezet. Een goede boekhouder die op de hoogte is van de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf cruciaal. - employerSpeaks

Boekhouden

trendsCapitalized

Door machine learning toe te passen op je administratie, krijgt jouw boekhoudsoftware een voorspellend vermogen én het vermogen om dingen die verbeterd moeten worden te signaleren. Gekke transacties vallen direct op en je maakt bij wijze van spreken nu al de balans van volgende maand op. Ook instant payment wint steeds meer aan belang. Dat opent de deuren voor realtime boekhouding: de klant heeft betaald en het geld staat meteen op jouw rekening. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou.

Boekhouden, hundredPercentOfTheTime

Je digitaliseert je cijfers snel en handig. Door je financiële data te visualiseren en te digitaliseren, krijg je vlot inzicht in zaken als liquiditeit, cashflow, openstaande klanten en leveranciers. Dat zijn de cijfers die er voor zaakvoerders toe doen.

Zelf vind ik dat ik met mijn beroep als boekhouder een hele dankbare job heb. Voor heel wat mensen ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Toch is het belangrijk om je geregeld bij te scholen. De wetgeving rond fiscaliteit verandert bijvoorbeeld voortdurend. Als boekhouder moet je constant op de hoogte blijven. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma boekhouden nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op verderbouwt. Deze opleidingen behoren tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen beginnen. Ze geven hun de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7.500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens Europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.