Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? De Virtual Class als Kok-Restauranthouder is perfect voor iedereen die droomt van een eigen horecazaak met heerlijke gerechten op het menu.
In de Virtual Class leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Iedereen kan deelnemen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Met een goede voorbereiding is jouw broodje als Kok-Restauranthouder gebakken. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!
Volg de cursus Kok - Restauranthouder via virtual class en ervaar alle flexibiliteit. Van thuis uit op vaste momenten les volgen in groep.
Start je carrière als Kok - Restauranthouder met onze virtuele cursus. Leer alles over het vak en leer hoe je een zelfstandig restaurant runt, een horecazaak uitbaat of zelfs je eigen traiteurzaak opstart. Met dit diploma liggen vele carrièremogelijkheden voor je open.
Ik had nooit gedacht dat ik via een virtuele cursus zoveel zou leren over het runnen van een restaurant en de kunst van het koken. De interactieve lessen en begeleiding van ervaren docenten hebben ervoor gezorgd dat ik me echt betrokken voelde en alle nodige vaardigheden kon ontwikkelen. Het behalen van mijn diploma als Kok - Restauranthouder is een mijlpaal waar ik trots op ben! | Olivier.
Met de virtuele cursus Kok - Restauranthouder leer je flexibel en op je eigen tempo. De interactieve lessen bieden directe vragenmogelijkheden en de mogelijkheid om praktische vaardigheden te oefenen. Daarnaast bespaart de virtuele cursus op reistijd en kosten, zodat je je volledig kunt focussen op het ontwikkelen van je professionele vaardigheden.
Learn directly from a professional
Teacher Kok - Restauranthouder
Mijn interactie met studenten onthult dat de virtuele cursus Kok - Restauranthouder ontelbare voordelen met zich meebrengt. Studenten studeren op hun eigen tempo, waarbij ze de mogelijkheid hebben om lessen te herhalen en de stof beter te begrijpen. Bovendien voeren ze praktische oefeningen uit in hun eigen keuken, wat resulteert in een realistische leerervaring. De virtuele omgeving biedt tevens meer flexibiliteit, waardoor studenten de cursus kunnen volgen op momenten die het beste bij hen passen. Al deze voordelen dragen bij aan een effectieve en efficiënte leerervaring voor iedereen met de ambitie om aan de slag te gaan als Kok - Restauranthouder.
De Virtual Class Kok - Restauranthouder bestaat uit 10digitale lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Stap voor stap leer je alles over voedingsstoffen en hun effecten op het lichaam. Ten slotte krijg je ook allerlei lekkere recepten onder de knie. In het overzicht met de startdata van de Virtual Class Kok - Restauranthouder vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
Je hebt een computer en een internetverbinding nodig. Je hebt toegang tot het online leslokaal via jouw persoonlijke eCampus. Je krijgt het handboek digitaal in pdf-formaat.
Heb je tijdens het studeren al zin om de keuken in te duiken? Wil je eens van dichtbij ervaren wat het betekent om een restaurant te runnen? Kies dan voor een stage! Spring eens binnen bij een restaurant in je buurt, toon je kookkunsten, en vraag naar een leuke stageplaats. Op stage sprokkel je waardevolle werkervaring en leer je nieuwe mensen kennen binnen de horeca. Handig voor later, want een stage is zo de ideale springplank naar een fantastische carrière als Kok - Restauranthouder.
Wanneer je een leuke stageplaats gevonden hebt, vraag je bij je opleidingsconsulent de nodige documenten aan. Je stage duurt maximaal 300 uur. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.
Je legt een theoretisch examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60%? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Kok - Restauranthouder. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Kok - Restauranthouder. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.
Het inschrijvingsgeld voor de Virtual Class bedraagt 399.00 euro. Dit bedrag omvat het praktische en duidelijk geïllustreerde lesboek, de professionele begeleiding van een echte kok, het gebruik van de lokalen en het examen.
Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website! Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting". Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode!
TOP doe zo verder Eddy!
Was always welcomed in a very friendly manner. Always received a clear explanation when I needed more info.
Already proved to be very useful to grow professionally.
alle kennis voor je eigen zaak
beroepsgerichte opleiding
professionele vakdocenten
mogelijkheid tot stage
met gelijkwaardig diploma
studeren middels technologie
incl. digitaal cursusboek
alle voordelen van groepsles
zonder verplaatsing
live les vanop elke locatie
Start now with Kok - Restauranthouder
Study method:
At home
Location:
Wherever you want
First lesson:
Whenever you want
Last lesson:
Your own choice
Hours:
Your own schedule
Study method:
Virtual
Location:
First lesson:
19/02/2025
Last lesson:
14/05/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Nice to know
This course is part of subcategories
onbekend
Jump on the latest trend
Op dit moment spelen tal van actuele trends zowel in België als in andere landen die nauw verbonden zijn met het vak van Kok - Restauranthouder. Denk hierbij aan innovatieve menuconcepten, duurzaamheid in de keuken en de groeiende populariteit van lokale en biologische ingrediënten. Ook zien we een groeiende interesse in fusiongerechten en de toenemende aanwezigheid van foodtrucks als alternatieve eetgelegenheden. Door onze professionele cursus te volgen, krijg jij niet alleen de benodigde kennis en vaardigheden om in te spelen op deze trends, maar ook de mogelijkheid om te groeien als zelfstandig ondernemer in de culinaire wereld.
Ik ben een gepassioneerde liefhebber van de culinaire wereld en geloof dat deze sector veel mogelijkheden biedt. Ik vind voldoening in het creëren van heerlijke gerechten en het zien van tevreden klanten. De professionele cursus Kok - Restauranthouder heeft mij geholpen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn droom van het leiden van mijn eigen restaurant te verwezenlijken. Ik raad deze cursus sterk aan voor iedereen die net zo gepassioneerd is als ik.
Blogs