Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? De opleiding Kok-Restauranthouder is perfect voor iedereen die droomt van een eigen horecazaak met heerlijke gerechten op het menu.

In de opleiding leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Iedereen kan deelnemen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Met een goede voorbereiding is jouw broodje als Kok-Restauranthouder gebakken. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!

Course info
Kok - Restauranthouder
Professional training
Centrum voor Avondonderwijs
On-site
10 classes Of 3 h/class
Diploma

€549

Volg de opleiding Kok - Restauranthouder en word een krak in je vak als professional. Begin te bouwen aan je droomcarrière met behulp van de opleiding Kok - Restauranthouder.

Met onze groepscursus Kok - Restauranthouder krijg jij de nodige kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan als Zelfstandig Restaurantuitbater, Uitbater horecazaak, Eigen traiteurzaak opstarten of Een bestaande zaak overnemen. Met dit diploma ben jij klaar voor een succesvolle carrière in de culinaire wereld.

De groepscursus Kok - Restauranthouder heeft mijn passie voor koken en het runnen van een restaurant naar een hoger niveau gebracht. Samen met medestudenten en onder begeleiding van ervaren professionals hebben we niet alleen de nodige kennis opgedaan, maar ook waardevolle praktijkervaring verkregen. Het behaalde diploma geeft mij het vertrouwen en de erkenning om succesvol aan de slag te gaan als kok-restauranthouder. - Geert.

do you want...
  • zelf een restaurant, foodbar of taverne openen
  • weten wat er allemaal komt kijken bij het openen van je eigen horecazaak
  • alles leren over het reilen en zeilen in de keuken
  • gasten laten smullen van jouw heerlijke gerechten
  • geld verdienen met je persoonlijke passie voor lekker eten
Course info

Door de groepscursus Kok - Restauranthouder leren studenten niet alleen van elkaars ervaringen, maar bouwen ze ook een netwerk op binnen de branche. De intensieve lessen van 3 uur per keer zorgen voor diepgaande kennisoverdracht en praktische vaardigheden, die studenten direct kunnen gebruiken als succesvolle Kok - Restauranthouder.

Learn directly from a professional

  • Hoe start ik als kok-restauranthouder?
  • Keukenuitrusting en apparatuur
  • Basissausen, soepen en bereidingswijzen
  • Vlees, vis en versnijdingen
  • Groenten en fruit
  • Kruiden en specerijen
  • Gerechten en recepten
  • Serveerkunde en drankenkennis
  • Starten met je eigen restaurant

Teacher Kok - Restauranthouder

Als docent van de groepscursus Kok - Restauranthouder, zie ik telkens opnieuw de voordelen van leren in een groep. Studenten leren van elkaar, inspireren elkaar en stimuleren elkaar. Dit zorgt voor een dynamische omgeving waarin interactie en samenwerking centraal staan. Bovendien krijgen studenten de gelegenheid om te oefenen en feedback te ontvangen in een realistische setting, zowel van mij als van hun medestudenten. Dit bevordert niet alleen hun kennis en vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen. Daarnaast ontstaan er regelmatig duurzame vriendschappen en waardevolle professionele connecties binnen de groep. Kortom, de groepscursus Kok - Restauranthouder biedt een unieke leerervaring die studenten voorbereidt op een succesvolle carrière als professionele kok-restauranthouder.

Practical info

Financial info

Pay for your Kok - Restauranthouder course in 2 parts

Would you like to spread the cost over the duration of your study period? That's possible through the payment schedule below!

parts
€360 When subscribing
€232.92 Before the first lesson

If you choose to pay in 2 installments, an 8% surcharge will be applied. For this course, you will then pay €592.92 instead of €549. So, you save €43.92 when you pay the full amount at once.

(Choose installment payments in step 3)
betaling_termijnen_500px.jpg
MARNIX
MARNIX

Ik kom nooit aan koken toe (weinig tijd is de reden), dus voor mij begint nagenoeg alles vanaf "0" (ik denk de enige in de les). Maar daar kwam gisteren verandering in, opgestaan om 04:50 en dan nog die cursus, maar mij geen seconde verveelt. Samen met mijn zoon, die toch een beetje kookervaring heeft, waren we danig onder de indruk van de eerste les. De mama kreeg s' avonds de volle, weliswaar positieve, laag van tekst en uitleg. Chapeau.

Bruce B.
Bruce B.

Was always welcomed in a very friendly manner. Always received a clear explanation when I needed more info.

Peter P.
Peter P.

Already proved to be very useful to grow professionally.

alle kennis voor je eigen zaak

beroepsgerichte opleiding

professionele vakdocenten

mogelijkheid tot stage

waardevol diploma

geen voorkennis vereist

van beginner tot expert

cursus boordevol tips & tricks

voor een succesvolle carrière

volg les in jouw buurt

Start now with Kok - Restauranthouder

Study method:

At home

Location:

Wherever you want

First lesson:

Whenever you want

Last lesson:

Your own choice

Hours:

Your own schedule

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

01/04/2025

Last lesson:

24/06/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Nice to know

  • Je leert samen met medestudenten werken in een professionele keuken, wat zorgt voor een realistische leerervaring.
  • Door de groepscursus leer je diverse kooktechnieken en -stijlen van je medestudenten kennen.
  • Tijdens de gezamenlijke bereiding van gerechten voor gasten doe je praktijkervaring op.
  • De groepscursus biedt een stimulerende omgeving waarin jullie elkaar kunnen motiveren en ondersteunen.

This course is part of subcategories

Eten is niet alleen een levensbehoefte, het is een kunstvorm waarin passie en creativiteit samenkomen.

onbekend

Blogs

You may also be interested in