Verbeter elke foto met jouw veelzijdige Photoshop skills

Wil jij betere foto's en designs afleveren? Volg dan de Virtual Class Photoshop voor Gevorderden en word een expert in Photoshop vanuit een zelfgekozen locatie! Tijdens deze opleiding ga je praktisch aan de slag met complexe toepassingen van Photoshop. Zo groeit jouw grafisch portfolio aanzienlijk en ga je binnen de kortste keren aan de slag in je droomsector!


Maak de mooiste creaties met Photoshop

Droom je van een carrière als grafisch vormgever? Of ben je een fotograaf, marketeer of kunstenaar die graag professioneel met digitale beeldbewerking aan de slag gaat? Wat je profiel ook is, deze opleiding komt van pas voor iedereen die zich wil specialiseren in Photoshop
 
Met Photoshop verzorg je de opmaak van commercieel of creatief drukwerk tot in het kleinste detail. Dankzij deze cursus voor gevorderden leer je alle tools en functies van dit populaire fotobewerkingsprogramma. Zo verras je elke klant en werkgever met een professioneel resultaat
 
Tijdens deze opleiding krijg je les van een ervaren grafisch vormgever. Deze docent focust op de praktische toepassing van Photoshop op jouw eigen designs. Op die manier ben je er zeker van dat je eigen grafische skills doorheen de lessen zichtbaar verbeteren. Imperfecties detailgericht wegwerken, complexe elementen toevoegen of 3D-ontwerpen ontwikkelen, het zijn maar enkele voorbeelden van skills die jij na deze cursus op je cv mag schrijven.

courseInfo cmpBrochure
Photoshop Gevorderden
 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 5 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • 216.00

Volg de cursus Photoshop Gevorderden via virtual class en ervaar alle flexibiliteit. Van thuis uit op vaste momenten les volgen in groep.

Als expert in Photoshop liggen de jobs in de grafische, creatieve en commerciële sector voor het rapen. Dankzij deze cursus voor gevorderden laat jij je grafische designs voor zichzelf spreken. Je expertise zal na deze cursus van je drukwerk afspatten! 

Een diploma van onze school is bovendien een enorme troef op de arbeidsmarkt. Werkgevers van over het hele land zijn vertrouwd met onze opleidingen. Veel van je (toekomstige) collega's hebben dan ook een opleiding bij ons gevolgd. Schrijf je daarom in en geef je carrière een boost!

Deze opleiding is echt fantastisch! Na mijn basiscursus voelde ik dat er meer opties waren met Photoshop. Dat was zeker het geval! Dankzij deze cursus zijn mijn designs en foto's er flink op vooruit gegaan. Mijn portfolio is dan ook stevig gegroeid. Hierdoor kreeg ik al snel een job in de grafische sector. - Harry
 

cpWouldYou
 • jouw vaardigheden van Adobe Photoshop uitbreiden
 • je foto's en ontwerpen naar een hoger niveau tillen
 • foto's tot in het kleinste detail bewerken
 • meer leren over 3D-beeldbewerking
 • je positie als grafisch designer versterken

Wil je professioneel aan de slag gaan met Photoshop? Dan is onze cursus voor gevorderden zeker een aanrader! Jaar na jaar merken we dat onze afstuderende studenten gemakkelijker werk vinden wanneer ze een verregaande expertise in dit beeldbewerkingsprogramma aantonen. Beschik je dus al over enige basiskennis? Schrijf je dan zeker in voor deze cursus en kijk zelf hoe je jobkansen stijgen! 

 

expLearnWithOther

 • Mockup: complexe mockups aanmaken en combineren in één bestand
 • Beweging in statisch beeld
 • Verval: rook, vuur, scheuren, putten,…
 • Foto’s bewerken voor 3D-bril
 • Actions & batch

expTeacher Photoshop Gevorderden

 
Aangezien we een zeker basisniveau van onze cursisten verwachten, vliegen we er vanaf de eerste les stevig in! Tijdens deze cursus focus ik 100% op de praktische toepassing van de leerstof. Ik ga samen met mijn studenten aan de slag om de mooiste, meest complexe designs tot stand te brengen. Dat doe ik door hen vertrouwd te maken met geavanceerde tools van Photoshop. Ik sta elke keer weer te kijken van de creaties die mijn cursisten tijdens de les uit hun mouw schudden. Dat geeft enorm veel voldoening!
-

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial

Relevant voor elke graficus

Up-to-date lesmateriaal

Virtueel in groep

Met nieuwste versie software

Les van gedreven vakexperten

Detailgerichte cursus

Meteen praktisch toepasbaar

Uitbreiding op basiscursus

Met persoonlijke begeleiding

Veelgevraagd diploma

expStartWith Photoshop Gevorderden

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Photoshop Gevorderden Tuesday14-02-202321-03-2023Virtual18:30 - 21:30subscribe-card

expNiceToKnowTitle

 • Adobe Photoshop bestaat eigenlijk al meer dan 30 jaar.
 • Photoshop heette vroeger Barneyscan XP. De makers kozen uiteindelijk toch voor een andere (en betere?) naam. 
 • Photoshop hoort bij het zeldzame groepje merknamen dat een werkwoord is in onze taal. Zo is "photoshoppen" een alledaags begrip geworden. 
 • De fundamenten van Photoshop gaan al decennia lang mee. Vanaf het moment dat foto’s bestonden, waren er mensen die ze probeerden aan te passen.

expPartOfSubthemes

"Art is all in the details."

Christian Marclay

expBlogsTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0