Verfraai de wereld met jouw Photoshop skills

Wil jij je foto's en designs naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor de Virtual Class van de opleiding Photoshop voor Gevorderden. Zo leer je alles over de geavanceerde toepassingen van Photoshop vanuit een zelfgekozen locatie! Tijdens deze opleiding leert een ervaren grafisch vormgever je de kneepjes van het vak. Je portfolio groeit dus naarmate je de lessen volgt. Heb je uiteindelijk je diploma op zak? Dan wacht een mooie professionele toekomst op jou!
 


Verbluf anderen met je creaties in Photoshop

Wil je graag professioneel met Photoshop aan de slag? Verbeter dan je vaardigheden met dit populaire beeldbewerkingsprogramma en verras anderen met je grafische designs. Zo groeit je portfolio en maak je meer kans om in de grafische, creatieve of commerciële sector aan de slag te gaan. 
 
Tijdens deze cursus leer je hoe je met geavanceerde toepassingen van Photoshop je eigen commerciële of creatieve drukwerk naar een hoger niveau tilt. Dankzij de praktische aanpak van je ervaren docent pas je de nieuwe leerstof meteen toe op je eigen ontwerpen. Op die manier zie je jouw eigen grafische skills snel verbeteren. Voor je het weet heb je een waardevol diploma én een opvallend portfolio op zak! 
 
Deze opleiding vormt de uitbreiding op de basiscursus Photoshop. Voorkennis is dus vereist. De inhoud van deze opleiding is dan ook uitgebreid. Zo leer je imperfecties detailgericht wegwerken, complexe elementen toevoegen of 3D-ontwerpen ontwikkelen. Wil jij jouw foto's op een specifieke manier verbeteren? Dan weet je docent wel raad!  

courseInfo cmpBrochure
Photoshop Gevorderden
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 5 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • 345.00

Volg de cursus Photoshop Gevorderden en ervaar onze leerzame praktijklessen. Jouw ervaren docent leert je alles wat je altijd wilde weten over dit mooie vak!

Als expert in Photoshop liggen de jobs in de grafische, creatieve en commerciële sector voor het rapen. Dankzij deze cursus voor gevorderden laat jij je grafische designs voor zichzelf spreken. Je expertise zal na deze cursus van je drukwerk afspatten! 

Een diploma van onze school is bovendien een enorme troef op de arbeidsmarkt. Werkgevers van over het hele land zijn vertrouwd met onze opleidingen. Veel van je (toekomstige) collega's hebben dan ook een opleiding bij ons gevolgd. Schrijf je daarom in en geef je carrière een boost!

"Deze opleiding heeft mijn carrière een flinke boost gegeven! Ik dacht dat ik al veel wist over Photoshop maar deze opleiding heeft mijn ogen geopend. Dankzij het eindeloze geduld en de uitgebreide praktijkkennis van mijn docent werden mijn grafische skills steeds beter. Dankzij de portfolio die ik tijdens de opleiding opbouwde, stroomden mijn eerste opdrachten als zelfstandig grafisch vormgever al snel binnen." - Elisa

cpWouldYou
 • jouw vaardigheden met Adobe Photoshop perfectioneren
 • geavanceerde elementen toevoegen aan je foto's
 • imperfecties op beeld elegant wegwerken
 • beeldbewerking in 3D verkennen
 • je grafische skills verder ontwikkelen

Deze opleiding is interessant voor iedereen die een carrière in de grafische sector ambieert. Heel wat werkgevers en klanten zijn onder de indruk wanneer je hen een uitgebreide portfolio voorlegt. Met deze opleiding voor gevorderden start je alvast met de opbouw van deze portfolio. Zo ben je na de succesvolle voltooiing van je studie meteen klaar om de arbeidsmarkt te veroveren! 

expLearnWithOther

 • Mockup: complexe mockups aanmaken en combineren in één bestand
 • Beweging in statisch beeld
 • Verval: rook, vuur, scheuren, putten,…
 • Foto’s bewerken voor 3D-bril
 • Actions & batch

expTeacher Photoshop Gevorderden

 
Deze cursus is een echte aanrader voor iedereen die een expert in Photoshop wil worden. Het niveau van de leerstof is pittig, maar haalbaar. Het is als docent dan ook fijn om te zien dat cursisten meteen praktisch met mijn uitleg aan de slag gaan. Ik zie hun grafische carrière namelijk groeien voor mijn eigen ogen. 
 
 

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial

Essentieel in grafische sector

Allesomvattende lesinhoud

In groep aangeleerd

Met nieuwste software en tools

Les van professionals

Fotobewerking op expertlevel

Praktijkgericht en uitgebreid

Nuttig vervolg op basiscursus

Met constructieve feedback

Gewaardeerd in de sector

expStartWith Photoshop Gevorderden

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Photoshop Gevorderden Monday09-01-202306-02-2023Brugge18:30 - 21:30subscribe-card
Photoshop Gevorderden Monday09-01-202306-02-2023Gent18:30 - 21:30subscribe-card
Photoshop Gevorderden Thursday12-01-202309-02-2023Bruxelles / Brussel18:30 - 21:30subscribe-card
Photoshop Gevorderden Tuesday17-01-202314-02-2023Antwerpen18:30 - 21:30subscribe-card
Photoshop Gevorderden Wednesday10-05-202307-06-2023Antwerpen18:30 - 21:30subscribe-card

expNiceToKnowTitle

 • Adobe Photoshop bestaat eigenlijk al meer dan 30 jaar.
 • Photoshop heette vroeger Barneyscan XP. De makers kozen uiteindelijk toch voor een andere (en betere?) naam. 
 • Photoshop hoort bij het zeldzame groepje merknamen dat een werkwoord is in onze taal. Zo is "photoshoppen" een alledaags begrip geworden. 
 • De fundamenten van Photoshop gaan al decennia lang mee. Vanaf het moment dat foto’s bestonden, waren er mensen die ze probeerden aan te passen.

expPartOfSubthemes

"I believe Photoshop is in some way the contemporary darkroom, the creative area that all photographers have available today."

Douglas Kirkland

expBlogsTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0