Bekwame kok- en restauranthouders hebben de wereld voor zich. Je krijgt bonussen, promoties en reiskansen of je stampt zelf een succesvolle zaak uit de grond.
En dat is slechts de kers op de taart. Je verbetert voortdurend verschillende vaardigheden. Sales, marketing, klantenservice, onderhoud, waren- en drankenkennis ... staan dagelijks op het menu. Daarbovenop ontmoet jij elke dag talrijke gasten die nieuwe kansen met zich meebrengen!
Klaar voor een carrière als kok-en restauranthouder? Schrijf je dan nu in voor deze thuiscursus. Je leert alle knepen van het vak en krijgt de fiscale aspecten en hygiënevoorschriften duidelijk voorgeschoteld.
course content
what are you studying?
Via deze thuisstudie heb ik mijn vestigingsattest van restauranthouder kunnen behalen. Dankzij de goede hulp van mijn docent, was ik van der eerste keer geslaagd.
Ik kom nooit aan koken toe (weinig tijd is de reden), dus voor mij begint nagenoeg alles vanaf "0" (ik denk de enige in de les). Maar daar kwam gisteren verandering in, opgestaan om 04:50 en dan nog die cursus, maar mij geen seconde verveelt. Samen met mijn zoon, die toch een beetje kookervaring heeft, waren we danig onder de indruk van de eerste les. De mama kreeg s' avonds de volle, weliswaar positieve, laag van tekst en uitleg. Chapeau.
Study method:
At home
Location:
Wherever you want
First lesson:
Whenever you want
Last lesson:
Your own choice
Hours:
Your own schedule
Study method:
Virtual
Location:
First lesson:
19/02/2025
Last lesson:
14/05/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
01/04/2025
Last lesson:
24/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
22/04/2025
Last lesson:
24/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
08/09/2025
Last lesson:
17/11/2025
Hours:
18:30 - 21:30