Stage tijdens je studie?

Een stage = nuttige ervaring opdoen tijdens je studie

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf in de praktijk oefent. Daarnaast nog stage lopen is vaak niet verplicht, maar wel een bijzonder slimme keuze. Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen om te gaan, en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker en vast zal kunnen gebruiken.

Een stage volgen is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan De Schoonheidsschool hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima. Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsadviseurs jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag kan. Je kan tot 300 uren stage volgen. Zorg dat je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

Wil jij helemaal gelanceerd geraken? Ontdek hier hoe jij je klaarstoomt om meer te verdienen.

Nog op zoek naar een stageplek?

+ agenda
Share This Article If You Liked It :)