Nieuws, Acties & Vacatures

Paardenverzorging

Stage Paardenverzorging

Wanna-B is een vzw waarvan Wanna-B puur en Wanna-B puur Kids club een onderdeeltje zijn. Onze locatie bevindt zich in Loonbeek. Wanna- B vzw wil mensen, al dan niet behorend tot een bijzondere doelgroep, zichzelf weer laten vinden en zich bewust laten worden van hun eigen ik, de andere en de omgeving. De vzw organiseert hiervoor een waaier aan activiteiten om hen op een respectvolle manier in contact te brengen met paarden en andere dieren, de natuur, kunst, …

Wanna-B heeft 7 pony’s op de locatie, zij leven in kudde op een soort paddock paradise (hierdoor worden ze uitgedaagd om meer te bewegen), 24/24 buiten met enkele inloopstallen. Ze krijgen, zeker nu in de winter, bijna onbeperkt hooi.

Momenteel is de VZW op zoek naar een of meerdere studenten Paardenverzorging die:

  • Mee instaan voor de verzorging van de pony’s.
  • Dwz mestscheppen, weides nakijken, hooi en water geven, pony’s lichamelijk nakijken en eventuele bedenkingen noteren op een fiche, hoeven nakijken en verzorgen, borstelen, af en toe een wandeling maken met de shetlanders.
  • Activiteiten ondersteunen. Pony’s klaarmaken, vasthouden, …
  • Zin hebben om mee te gaan in ons verhaal en onze filosofie. Bitloos, ijzerloos, … met aandacht voor lichaamstaal en ‘samen’ zijn.

Ben jij een student Allround Dierenzorg of Paardenverzorging en wil je graag stage lopen bij Wanna-B? Neem dan contact op met Klaartje Hallet via info@wanna-b.be. Veel succes!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!