Single blog post

Student in de kijker: Kirsten Massot (Administratief Bediende)

Een opleiding waar je meteen de vruchten van plukt... Dat is het verhaal van Kirsten Massot (27) uit Lanaken. Zij volgde de opleiding Administratief Bediende, liep stage op het gemeentehuis én scoorde daar meteen een nieuwe baan. Zo snel kan het gaan!

Een opleiding met resultaat

Kirsten kreeg het goede nieuws al 3 maanden na de start van haar opleiding in Hasselt: ze kan starten als administratief medewerker op de dienst Toerisme van de gemeente Lanaken, haar woonplaats. Met behulp van een gedegen opleiding kwam ze als sterkste kandidaat uit de bus. Ze heeft bovendien een job beet vlakbij huis, helemaal in lijn met haar studie aan onze school. Een echt succesverhaal!

Met veel trots deelde Kirsten het leuke nieuws met Fabienne, de docente van de opleiding Administratief Bediende. Zij was natuurlijk blij om te horen dat ze alweer een studente had klaargestoomd voor een nieuwe toekomst.

Een stage loont

Kirsten liep tijdens haar opleiding stage op een andere dienst van de gemeente. Ze is er dan ook vast van overtuigd dat die stage haar springplank was naar een nieuwe baan. Een gouden tip voor alle andere studenten die snel aan de slag willen na hun opleiding: volg een stage en je droomjob komt sneller binnen handbereik dan je had verwacht.

Succes!

Onze school wenst Kirsten enorm veel succes met haar nieuwe job!

WIL JIJ

 •   je administratieve en organisatorische skills aanscherpen
 •   met een waardevol diploma zelf je weg op de arbeidsmarkt bepalen
 •   snel aan de slag als administratieve kracht
 •   genieten van werkzekerheid en een vast loon
 •   thuis op eigen tempo studeren, met online ondersteuning van een echte topdocent

Administratief Bediende

Als administratief talent ben jij multi-inzetbaar op de arbeidsmarkt. Je benut je skills in verschillende functies, van receptionist, medewerker secretariaat, kantoorbediende tot persoonlijk assistente. Je beheerst een gevarieerd takenpakket en bent zo een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.

Je bent professioneel, organiseert vergaderingen, communiceert helder met klanten en collega’s en hebt een uitstekenede computerkennis. Daarnaast zijn ook eenvoudige boekhoudkundige taken voor jou geen probleem. Dit alles en méér leer jij in deze praktijkgerichte cursus zodat je met je diploma direct aan de slag kan! Twijfel niet langer en schrijf je in.

De cursus is samengesteld voor de Microsoft office 365 versie. Je kan deze cursus volgen met de versie Microsoft office 2016, Microsoft office 2019 en Microsoft office 365.

PRAKTISCHE INFO

Studiemethode: Thuisstudie
Duur: 3-6 maanden
Certificaat: Diploma
Organisator: Centrum Voor Afstandsonderwijs
Prijs: 329.00 Euro
Ontvang onze brochure
Ontvang jouw gratis hoofdstuk
Inschrijven
admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software admininistratie, administratief bediende, onthaal, kantoor, administratief medewerker, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software

PROGRAMMA

 • Timemanagement en agendabeheer
 • Het belang van een geordend klassement en archief
 • Rekeningen en betalingen controleren
 • Facturen, contracten en lijsten opmaken
 • Professionele communicatietechnieken
 • Zakelijke brieven en e-mails schrijven
 • Professioneel telefoneren
 • Contacten met klanten onderhouden
 • Boekhoudkundige bewerkingen toepassen
 • Word en Excel gebruiken
 • Met tabellen en grafieken werken
 • Een vergadering correct voorbereiden en leiden

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS