Single blog post

Lights. Camera. NAILS!

Als het gaat om nagelstyling, zijn foto's erg belangrijk om je stempel te zetten als nagelstyliste. Dankzij Instagram en Facebook is het makkelijker dan ooit om je kunstwerken te delen met de wereld. Wij zetten hieronder een aantal tips op een rijtje voor jou om je werk op z'n best te laten uitkomen.

1. Maak er een routine van

Even snel een foto maken van je werk? Tijdens een drukke dag in je salon wil je dit nog weleens vergeten. Probeer als reminder ergens een post-itje te plakken op je werkpost, om een voor -en na foto te nemen. Hoe meer beeldmateriaal je hebt als styliste, hoe beter en hoe leuker het is voor potentiële klanten om jouw werk te bewonderen én om je uiteindelijk te boeken!
 

2. Richt een speciale fotohoek in

Richt een speciale fotohoek in je salon in die Instagram-waardig is! Voor een heel klein prijsje kan je in allerlei winkels leuke decoratie scoren. Denk hierbij aan parels, luxueuze parfumflesjes, allerlei onderleggers in leuke kleuren of patronen,... Geef het je eigen, persoonlijke twist.

Een muur met het logo van je zaak is ook altijd erg mooi en professioneel. Probeer in je foto's ook steeds iets te verwerken waaraan klanten je kunnen herkennen. Gebruik een kenmerkende kleur, je logo, een motief, ... dat je bij elke foto plaatst. Hiermee kan je jezelf ook onderscheiden van andere nagelstylisten en je imago opbouwen.
 

3. Goede belichting is essentieel

Een goede foto valt of staat met de belichting. Om de nagels (en de kleur) mooi op de foto te krijgen heb je helder en zacht licht nodig zonder schaduwen. Zorg ervoor dat je wit in plaats van geel licht gebruikt. Daglicht is natuurlijk het beste, dus als je een mooie open ruimte hebt, maak daar dan zeker gebruik van! Is daglicht geen optie? Geen zorgen, je kan lightboxen aankopen voor een schappelijke prijs die ook voor een top belichting zorgen.
 


Een laatste gouden tip: vul je content regelmatig aan en blijf up-to-date met de trends en met je volgers. Een actief profiel wordt sneller gedeeld dan een niet-actief profiel.

Heb je er ook helemaal zin in gekregen om nagels om te toveren in ware juweeltjes? Schrijf je dan snel in aan de Schoonheidsschool en word Professional Nail Artist!

WIL JIJ

 •   zelf gelnagels leren zetten, bijwerken en verwijderen
 •   nagels en handen tot in de puntjes verzorgen
 •   alles weten over babyboomnagels, hoogglans, color gel, sjablonen en meer
 •   meer klanten lokken door jouw aanbod als schoonheidsspecialist of manicure uit te breiden
 •   een eigen nagelstudio openen in hoofd- of bijberoep

Gelnagels

Mooie, verzorgde gelnagels zijn trendy! Steeds meer vrouwen vinden hun weg naar de nagelstyliste en laten prachtige gelnagels zetten die hun vingers optisch verlengen. Met een mooi kleurtje of een leuk design is het plaatje helemáál af.

Tijdens deze praktijkgerichte lessenreeks leer je gelnagels plaatsen, bijwerken en verwijderen met schitterende resultaten tot gevolg. Je past de vorm en de lengte van de kunstnagel aan naargelang de bouw van de hand en je leert werken met professioneel materiaal en producten van topkwaliteit.

Daarnaast doe je de nodige kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Essentiële kennis om aan de slag te gaan als nagelstylist!

Heb je al wat ervaring met het plaatsen van gelnagels en wil je graag je technieken opfrissen en/of uitbreiden? Dan kan je in het weekend ook de snelcursus Gelnagels volgen.

PRAKTISCHE INFO

Studiemethode: Klassikale les
Duur: 10 lessen
Certificaat: Diploma
Organisator: Centrum Voor Avondonderwijs
Prijs: 595.00 Euro
Ontvang onze brochure
Ontvang jouw gratis hoofdstuk
Inschrijven
nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

PROGRAMMA

 • Gebruik van tips en sjablonen
 • Vorm en lengte van de nagels bepalen
 • Gel aanbrengen op tips/sjablonen of op de natuurlijke nagel
 • Gelnagels uitharden met een uv-lamp
 • Gelnagels afwerken met oog voor detail
 • Gelnagels bijwerken en verwijderen
 • Een veilige en hygiënische werkomgeving creëren
 • Basismanicure met arm- en handmassage
 • Start je eigen nagelstudio
 • Theorie: hand, huid en nagel

Starttijd

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS