Single blog post

De 10 hipste nageltrends van het moment

Ben je creatief met nagellak of wil je je nagels piekfijn laten versieren met een van dé nail art trends van de komende maanden? Bekijk hieronder het lijstje met de hotste kleuren, hipste patronen en de meest gewaagde designs van het jaar. Spoiler: er zitten een aantal oude bekende tussen…

 

Negatieve ruimte

Nee, deze stijl is niet enkel weggelegd voor wie spaarzaam wil zijn met nagellak. We zagen de reverse French manicure al de revue passeren, maar nu zetten we massaal een stapje verder. Door een stukje van je nagel naturel te laten en te werken met diagonale lijnen en geometrische vormen, speel je in op de numéro uno van de fashion- en beautywereld!

nail art met negatieve ruimte

 

Glitter

Het mag dit jaar allemaal weer wat opvallender. En hoe doe je dat beter dan door je nagels te doen shinen met glitter? Of je nu één nagel een accent geeft of al je vingers in de verf zet, met glitter zit je zeker juist. Back to the 90s!

glitter nagels

 

Metallic

Wil je de komende tien jaar liever geen glitters terugvinden in je huis? Dan zijn metallic kleuren misschien meer je ding. Goud, zilver en koper zijn weer helemaal terug van weg geweest, maar ook metallicblauw en -groen zijn helemaal in. Je kan metallics trouwens makkelijk combineren met een andere stijl.

metallic nail art

 

3D en texturen

Wil je méér dan alleen nagellak en vind je dat jouw vingers de kroon moeten krijgen die ze verdienen? Dan zit je helemaal in de goede richting met steentjes en 3D-kunst. Kunst? Kunst!

3d nail art

 

Transparante nageltips

Het lijkt alsof je nagelstyliste nog niet helemaal klaar was met je nagels, maar niks is minder waar. Doorzichtige nageltips beloven de komende tijd een gewaagd, maar trendy item te worden. Imperfect is het nieuwe perfect!

transparante nageltips

 

Dierenprints

De trend die we al langer zagen in de modewereld breidt zich nu ook uit naar onze nagels. Dierenvrienden kunnen zich dit jaar helemaal uitleven met luipaardprints, zebrapatronen, dalmatiërvlekken of tijgerstrepen. Wat is jouw spirit animal?

dierenprintjes nail art

 

Kleine accentjes

Voor wie het allemaal niet zo bombastisch moet zijn, is er gelukkig deze trend. Een strategisch geplaats puntje, streepje of figuurtje hier en daar is voldoende. De ieniemienie accentjes op je nagels hebben een gigantisch leuk effect!

minimalistische nail art

 

Groen en geel

Tot voor kort waren slijmgroene en zonnebloemgele nagels een absolute no-go, maar dit jaar zijn kleurtjes als ‘I’m Sooo Swamped’ van OPI echt hot. Zeker in combinatie met andere stijlen komen deze tinten goed tot hun recht.

groene nagellak

 

Logo’s, initialen en letters

De naam van je lief, het logo van je favoriete band of de symbolen van de dierenriem op je nagels? Het mag! Met een vaste hand of een stempelplaatje breng je sierlijke letters, initialen en figuurtjes op je nagels aan.

letters nail art

 

Donker en zwart

Geen zin in felle kleurtjes, overdaad en drukke designs? Kies dan voor een donkere tint als zwart, bordeaux, chocoladebruin of diepgroen. Gothic kleuren zijn volop aan hun opmars bezig!

donkere nagellak

 

 

 

 

WIL JIJ

 •   verschillende technieken in de vingers krijgen om prachtige kunstnagels te zetten
 •   alles leren over French manicure, babyboom nagels, tips, sjablonen, Gel Polish en meer
 •   kunstnagels leren bijwerken en omtoveren tot meesterwerkjes
 •   de beste producten voor nagelstyling leren kennen
 •   je eigen succesvolle nagelstudio oprichten

Allround Professional Nail Artist

Je look is pas echt af als ook je nagels tot in de puntjes verzorgd zijn! Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je stap voor stap een uitstekende manicure uitvoeren en prachtige gel-, acryl- en polygelnagels zetten met verschillende technieken. French en reverse French manicure, babyboom of full color manicure? Een ervaren nagelstylist vertelt je de geheimen van het vak.

Voor deze opleiding werken we samen met de professionals van ASAP Nails & Beauty. Ze leren je vlot werken met Gel Polish, freestoestellen, tips en sjablonen en je ontdekt hoe je gelnagels bijwerkt en nagels verlengt. Alles om van jou een echte allround Nail Artist te maken!

PRAKTISCHE INFO

Studiemethode: Klassikale les
Duur: 24 lessen
Certificaat: Diploma
Organisator: Centrum Voor Avondonderwijs
Prijs: 1495.00 Euro
Ontvang onze brochure
Ontvang jouw gratis hoofdstuk
Inschrijven

PROGRAMMA

 • Voorbereiden van de handen en de nagels
 • Full color Gel Polish manicure
 • Klassieke French, reverse French en glitter French manicure
 • Gelnagels zetten en bijwerken
 • Acrylnagels zetten en bijwerken
 • Polygelnagels zetten en bijwerken
 • Babyboomnagels
 • Nagels verlengen met tips en sjablonen
 • Nagels uitharden met een uv-lamp
 • Gel Polish verwijderen
 • Theorie: huid, hand en nagel
 • Product- en materiaalkennis

Starttijd

Cursus Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren Inschrijven
Allround Professional Nail Artist Zon 20/09/2020 21/03/2021 Antwerpen 14u00 - 17u00
Allround Professional Nail Artist Zon 27/09/2020 28/03/2021 Gent 14u00 - 17u00
Allround Professional Nail Artist Vrij 02/10/2020 26/03/2021 Hasselt 10u00 - 13u00
Allround Professional Nail Artist Zat 31/10/2020 24/04/2021 Brugge 14u00 - 17u00
Allround Professional Nail Artist Zon 06/12/2020 30/05/2021 Bruxelles / Brussel 14u00 - 17u00

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS